Едва ли в момента в UFC има по-голяма звезда от

...
Едва ли в момента в UFC има по-голяма звезда от
Коментари Харесай

Мистериозна красавица е откраднала $60 000 от най-голямата звезда на UFC

Едва ли сега в UFC има по-голяма звезда от камерунеца Камару Усман, само че фактът, че е толкоз добър в осмоъгълника не му оказа помощ по никакъв метод, когато се е сблъскал с мистериозна хубавица, която е съумяла да го излъже с $60 000 и да изчезне от живота му.

Шампионът в полусредна категория споделя пред GQ, че мнозина негови другари са го убеждавали да стартира да влага заработените си с кръв пари, тъй като рано или късно спортът ще му обърне тил. След известно време той се вслушва в препоръките и взема решение да помоли един от своите познайници за контакт с капиталов брокер, който да го светне по тематиката, тъй като самичък признава, че не схваща нищо от акции.

Усман в последна сметка се среща с една красива жена, чието име не посочва. Чарът ѝ е бил толкоз обаятелен, че боецът даже взема решение, че може да ѝ се довери преди да я ревизират юристите му. Той ѝ дава солидна пачка, която тя подсигурява, че ще умножи и незабавно по-късно изчезва от живота му.

Камерунецът е безапелационен, че двамата не са имали интимни връзки и все пак по някаква причина ѝ се е доверил.

Камару Усман може и да най-голямата звезда на UFC, само че от няколко години насам се твърди, че организацията не заплаща задоволително на своите спортисти и затова мнозина търсят препитанието си в различни дисциплини и даже вършат опити, с цел да се котират в професионалния бокс. Сега несъмнено му се желае и той да бе взел това решение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР