Едва ли свързвате думата “киселина” с поддържане на красотата. Факт

...
Едва ли свързвате думата “киселина” с поддържане на красотата. Факт
Коментари Харесай

Хиалуронът - киселината, която всъщност ни разхубавява

Едва ли свързвате думата “киселина” с поддържане на хубостта. Факт е обаче, че хиалуроновата киселина е точно това - хем киселина, хем поръчител за нашата хубост. Сложното ѝ име не ѝ попречи да се трансформира в звездна съставна част на козметичните артикули и питателните добавки през последните години. И славата ѝ е безусловно заслужена. Сега припомняме за какво:

Открита от учени, само че естествена част от тялото ни

Хиалуроновата киселина е естествена за организма. Съдържат я нашите тъкани, в най-голямо количество я срещаме в кожата, очите и белите дробове. Като обособена киселина е избрана от Джон Палмър и Карл Майер през ‘30-те години на 20в.

Заслужава си да загатваме имената им, поради всички изгоди за хубостта, които хиалуроновата киселина ни носи.

Обича водата

 N Istock

Хиалуроновата киселина е полизахарид, който притегля водата. Толкова буйно я притегля, че съумява да задържи 1000 пъти по-голямо количество вода от личния си размер. И това нейно удивително качество я прави същински другар на гладката кожа, добре работещите стави и ведрия взор.

Успех на доста равнища

Действието на хиалуроновата киселина е на доста равнища в организма. Вътре в нас тя се грижи за овлажняването на очите и вярното им действие. Освен това понижава триенето на ставите и усъвършенства работата им, изключително при по-възрастни хора или хора с доста деен метод на живот.

 N Istock

Изобщо, хиалуроновата киселина се оправя отлично на всички места, където има потребност от навлажняване, поддържане възобновяване.

Гаранция за младост и прохлада

Знаете ли коя е главната причина за настъпването на първите белези на стареенето? Изсушаването на тъканите. Първо губим влажността на кожата, а след това и плътността, еластичността и така нататък

Първо страдат устните. Те най-лесно губят своята прохлада, тъй като са доста фини и нежни и даже няколко часа да забравите да пиете вода, това незабавно си личи тъкмо там - плътността се губи, кожата изтънява и стартира да се пука.

С възрастта самите тъкани също губят компактност и освен устните, само че и лицето като цяло се смалява, както гроздово зрънце изсъхва и се трансформира в стафида.

Как да задържим хубостта с хиалуронова киселина

Най-хубавото на хиалуроновата киселина е, че можем да възстановим запасите й в кожата и резултатът да е забележим. Ние персонално сме се доверили Medipharma Cosmetics.

Те оферират необятна гама от артикули с хиалуроновата киселина.

Серумът от серията за възобновяване хидратира интензиво и понижава бръчките. Специалният му състав е обогатен с комплекс за възобновяване и усмиряване на сензитивна и зачервена кожа. Няколко капки дневно са задоволителни, с цел да се влюбите в него.

 а Medipharma Comsetics

Хидратиращият серум от серията с хиалурон неотложно витализира кожата, с помощта на кофеина. С него може да разчитате на дълготрайна хидратация и неотложен резултат.

 а Medipharma Comsetics

А наши персонални любимци са два продукта - хиалуроновият филър за устни и антиейдж серума с хиалурон на Medipharma Cosmetics.

Филърът за устни с хиалурон в действителност е еликсир. Много, но в действителност доста овлажняващ еликсир поради обичаната ни хиалуронова киселина. Тя придава оня бухнал и апетитен тип на устните, който други реализират с игла. А ние - единствено с емайл.

 а Medipharma Comsetics

А думите за серума не стигат, с цел да разбираем надали не магическия резултат, който следим върху лицето - кожата свети по несравним метод, свежа и мека. Всъщност няма магия, има кръстосана хиалуронова киселина и липидни комплекси. Само нанесете с леки масажиращи придвижвания.

И тъй като Edna.bg става на 10 години, желаеме да споделим удоволствието от използването на тези артикули и с вас! Ще подарим комплекти филър за устни и антиейдж серум на няколко от вас, стига да се включите в обичайна ИГРА на обичания уебсайт на всяка edna жена ето ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР