Едва ли ще ви учудим с поредната история за паркомясто

...
Едва ли ще ви учудим с поредната история за паркомясто
Коментари Харесай

Пловдивчанин получи бележка с предупреждение „тук пукаме гуми“

Едва ли ще ви учудим с следващата история за паркомясто в Пловдив. Все по-трудно към този момент се намира свободно място за паркиране, а в това време понижава и търпимостта на хората, пише  Добре знаем и методите за опазване – от столове и гуми, до туби с вода. Как се действа обаче, в случай че кола е спряла на вашето място, което считате за свое, без това публично да е реалност. Някои оставят бележки, други подвигат чистачки, а при по-тежките случаи, се стига и до пукане на гуми. Днес пловдивчанин извади шанс. Размина се единствено с записка, залепена на страничното огледало. Посланието гласи: „ Тук пукаме гуми “.
Прочетете още
„ Към драгите съселяни от КИчука с високи, само че за сметка на това голословни териториални искания към паркоместата в региона на ул. „ Асен Христофоров “: Аз се реалокирах от централна градска част, с цел да обогатя бедните ви душици, не с цел да трептя на чие препикано място съм спрял. Нека създадем връзката двупосочна и идващия път оставете телефон за връзка, с цел да ми обясните какви тъкмо са вашите искания към общинските региони планувани за паркиране, “ показа Dimitar Gushtera Stremski.

Не закъсняха и препоръките. Ето част от тях:

„ Ти остави записка “Аз пукам глави “ и всеки да си наси кръста. “

„ Налепи им бележки - Бременна съм. Обади ми се! “

„ Дедо му спирал там, наследствено е, не те е позор. “

 „ Бих се зарадвал на такава записка от колкото на 2 гуми по 100лв

„ Това е битка с вятърни мелници. Всяка вечер до момента в който паркирам пипвам театрална тресчица от всички баби, които излизат на терасата да видят кой паркира. Един ден дори една ми вика, че не може да паркирам там. Казах и да слезе да ми вгидне чистачките и тя изгуби сигнал, не знаеше какво да ми каже. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР