Едва ли ще се намери мъж, който да откаже да

...
Едва ли ще се намери мъж, който да откаже да
Коментари Харесай

Имала ли е Натали Портман връзка с Моби

Едва ли ще се откри мъж, който да откаже да излезе на среща с Натали Портман . Поне при нас няма такива. Музикантът Моби също не е от тези, които биха отказали среща с актрисата.
 Натали Портман, Джесика Симпсън и войната за фотографията по долни дрехи
Войната сред Натали Портман и Джесика Симпсън

Ще заровят ли томахавките

Дори освен това. В новата си книга Then It Fell Apart Моби написа, че преди към 20 години двамата са имали връзка. Звучи много забавно, само че още по-интересно става, когато самата Натали Портман споделя, че в изказванието няма нищо правилно. Според нея тогава Моби е бил доста по-възрастен мъж, който се е държал необичайно и плашещо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от moby xⓋx (@moby) на Май 25, 2019 в 6:44 PDT

Моби, от своя страна, реши, че няма смисъл да продължава с изказванията, че двамата са имали връзка, и отстъпи. Той употребява профила си в Instagram, с цел да се извини на актрисата, наричайки изявлението ѝ изцяло обосновано.
 Снимка 425713

Той се разкайва за това, че не е уведомил Портман за проектите си да я спомене в книгата. В Then It Fell Apart Моби даже е описал миг, в който двамата са се целунали, а тя е била на 20 години в този миг. В изявление за британското издание на Harper`s Bazaar обаче актрисата опровергава и това.
 Киану Рийвс, Сандра Бълок,
Невъзможната обич сред Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат единствено

Според нея тогава тя е била на 18 и това, че употребява тази история, с цел да продава книгата си, е меко казано неправилно. Сега към този момент разбираме за какво Моби побърза да се извини. Просто е усетил накъде дъха вятърът и не е желал да последват обвинявания в полов тормоз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР