Едва ли ще разкрием някаква голяма тайна ако кажем, че

...
Едва ли ще разкрием някаква голяма тайна ако кажем, че
Коментари Харесай

Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи?

Едва ли ще разкрием някаква огромна загадка в случай че кажем, че най- лъжливата и лицемерна каста от нашето общество са политиците! Тези хора умерено могат да бъдат избрани като закоравели рецедевисти в региона на лъжата, тъй като надали ще се сетите за друга каста от общестото, която с такова неизменност и твърдоглавие продължава да лъже народа си и да му дава обещание все по-добър живот.

Резултатът- превърнахме се в най-бедния народ в Европа, а евентуално и в най-бедстващия.Само преди няколко дни медиите оповестиха за бедстващи фамилии във Враца.Бурята е отнесла покривите на къщите им!

И естествено постоянната констатация няма пари и няма по какъв начин да се помогне. И даже единствено този образец е задоволителен, с цел да разберем какъв брой недостойни политици ни ръководят.

Защо ли? Докато хората се вайкат по какъв начин да спасят това, за което са работили цялостен живот техните пари пълнят партийните каси, а от там потеглят към компаниите на вождовете им. Показателен образец по тази причина е милионите от партийна дотация преведени във компаниите благосъстоятелност на партийния водач на НФСБ. Други партийни вождове пък си купуват бронирани коли, с цел да се пазят от националната обич. Много повече изпъква политическото двуличие когато провеждат дарителски акции за събиране на пари за лекуване на деца.

И... забележете бедните и отрудени хора дават и последните си левчета, с цел да оказват помощ на някое болно детенце, до момента в който лицемерните и безхаберни политици с дейности или бездействия банкрутират цели лечебни заведения и оставят цели обитаеми места без опазване на здравето.Резултатът. Резултатът е, че с изключение на, че сме най- бедните към този момент сме и най- умиращите.Е,г-жи и г-да политици, доволнили ли сте? Доволни ли сте, че унищожавате един от най - античните нации?

Доволни ли сте, че това, което враговете ни не съумяха да създадат епохи наред, вие ще го извършите за няколко десетки години? Всъщност, разбирате ли изобщо, че сте се трансформирали в най-голямия зложелател на народа си?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР