Едва ли ще е пресилено, ако кажем, че енергийният министър

...
Едва ли ще е пресилено, ако кажем, че енергийният министър
Коментари Харесай

Скандал! Енергийният министър Росен Христов крие…

Едва ли ще е пресилено, в случай че кажем, че енергийният министър Росен Христов е обгърнат в цялостна тайнственост.

Политикът неслучайно е спряган за Дон Жуан и даже към момента е ерген. Опитва се да държи пикантния си персонален живот надалеч от светлините на прожекторите, само че не постоянно му де получава. За никого не е загадка, че някои от любовните му афери станаха обществено притежание още в първите дни на властта.

Това, което изплува в този момент за Христов е, че е напуснал страната в тежките 1998-1999, когато бил едвам 18-годишен. Качил се на самолета незабавно, откакто взел дипломата си за приблизително обучение от Строителния колеж в морската ни столица.

С четирите непознати езика, които знаел и без пукната пара в джоба, се отправил към Дубай. Намирането на работа не му било по никакъв начин мъчно. 
По-късно нещата се завъртели по този начин, че приключил Международни стопански връзки в Калифорнийския университет и си купил първокласен дом в Сан Диего.

При все, че Христов работел все на високи постове в непознати компании, припечелвал и от странични занимания. Както е известно, от години е разпален по плаването и има личен катамаран. Често го отдава чартърен за реклами, филми и музикални клипове, около които богатата му любовна биография видя бял свят.

Неотдавна Христов призна, че си пада по богати възрастни дами, а в това време не стопира да смъква и млади дами.
Другото, с което стана прочут, са скандалните му опити да пробутва на ниска цена пенливо вино на гостите на катамарана си, за което ги дере по 120 лв..
Източник: retro.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР