Едва ли Селин Дион е предполагала, че ще срещне любовта

...
Едва ли Селин Дион е предполагала, че ще срещне любовта
Коментари Харесай

Скритата любов, която разцъфва в нещо красиво: историята на Селин Дион и Рене Анжелил

Едва ли Селин Дион е предполагала, че ще срещне любовта на живота си, когато е единствено на 12 години, само че се случва точно това. Едва на 12 тя се среща с композитора и музикален продуцент Рене Анжелил, който става неин продуцент, откакто родителите ѝ се свързват с него и той се влюбва в гласа на дребната певица.

Те стартират да работят дружно през 1980 година, а Селин споделя, че е почнала да усеща по-различни усеща към него, когато е на 17. Двамата последователно се влюбват и стават двойка, когато певицата е 19-годишна, а по това време Рене е на 45 години.

Двамата крият връзката си в продължение на 5 години и в това време даже се сгодяват , само че Анжелил не желае да разгласява новината, тъй като се бои от реакцията, която огромната им възрастова разлика може да създаде в общественото пространство. Селин обаче не желае да крие повече любовта си и двамата афишират, че са двойка през 1994 година.

Селин споделя в свое изявление през 2013 година, че първоначално майка ѝ е била срещу любовта им и е направила всичко допустимо, с цел да ги раздели. " Тя ми споделяше, че този мъж се е женил два пъти и не е съумял да резервира нито един брак. Казваше ми, че е огромен за мен, има три деца и не е принцът, който заслужава дребното ѝ момиченце. "

Е, в последна сметка цялото семейство на Селин се влюбва в Рене и вижда тяхното благополучие. Дори майка ѝ отстъпва и приема любовта им.

Двамата подписват брак на 17-ти декември 1994 година в базиликата Нотр-Дам, а събитието е повече от блестящо. Сватбата даже се предава по канадската телевизия, а Селин носи изумителна рокля, чиято изработка е лишила към 1000 часа. Булката е имала на главата си и тиара, която е тежала цели 9 кг.

Двамата се нанасят да живеят в първокласно имение, оценено на 72 милиона $, притежаващо 3 басейна, голф игрище и личен аквапарк.

Съпругът на Селин е и основният провинен тя да изпее абсолютния си шлагер от саундтрака на " Титаник ", който покори всички ранглисти и донесе най-голямата популярност на певицата. Първоначално тя не е била впечатлена от песента и не е желала да я изпее, само че се съгласява да направи демо запис благодарение на Рене.
 10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион  10 емблематични визии на Селин Дион
Той пък скрито изпраща записа на продуцентите на кино лентата, те го утвърждават и по този начин песента " My heart will go on " става безконечен международен шлагер.

През всичките години двамата се пробват да имат деца, само че по този начин и не съумяват по натурален път. Селин ражда първото им дете посредством процедура ин-витро, а през 2010 по същия метод на бял свят се появяват и двете им момчета.

 Селин Дион Рене Анжелил Getty

Бракът на двамата в никакъв случай не е бил лек. През 1999 Рене се разболява от рак на гърлото, само че сполучливо преборва заболяването. За злощастие ракът се завръща години по-късно и през 2014 година Селин анулира всички свои концерти и участия, с цел да се грижи за Рене и да бъде до него. Певицата споделя, че сама го е хранила по три пъти дневно и е стояла неразделно до него в тежката борба, която продуцентът загуби при започване на 2016 година.

Тя споделя, че бракът им е бил едно огромно предизвикателство и са имали своите проблеми, тъй като постоянно са били освен съпрузи, само че и бизнес сътрудници. " Но в последна сметка любовта е най-важното нещо. Двамата се учехме дружно на това, той ме научи по какъв начин да обичам и да поддържам връзка вярно с индивида до мен " , споделя в свое изявление звездата.

 Селин Дион Рене Анжелил Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР