Едва ли са много жените, които с ръка на сърцето

...
Едва ли са много жените, които с ръка на сърцето
Коментари Харесай

Снахите от тези четири зодии често са командвани от свекървите си

Едва ли са доста дамите, които с ръка на сърцето биха признали, че в никакъв случай не са имали търкания със свекървите си. Истината е, че няма идеална връзка сред този вид родственици, а в действителност и сред които и да е.

Всички сме хора и всички вършим неточности, до момента в който се борим и препъваме през живота в фамилния дом. И това е изцяло обикновено. Някои хора обаче са доста по-властни от други. Те обичат да управляват протичащото се към тях от самото начало и злоупотребяват с властта си, която имат. Това се корени, както в техния темперамент, по този начин и в зодията им. Други пък са склонни да мълчат и даже да ги тъпчат, да не се оплакват.

Има някои свекърви, които са извънредно преобладаващи и обичат да командват половинките на синовете си. Дамите пък от своя страна го разрешават, даже и да не им харесва.

Ето и кои са тези зодии, които най-често са командвани от свекървите си

Лъв

Има някои зодии, които имат двоякост в природата си. Вероятно първите ви асоциации са свързани с Везни и Близнаци, само че повярвайте – не са единствено те. В тази категория спада и Лъвът. Родените под този знак може да наподобяват хулигани в професионалния си живот. Но в персонален проект са по-покорни и обичат да угаждат на хората. Огнените знаци като Лъва могат да бъдат изненадващо послушни, когато става въпрос за майката на колегата им. Именно поради това те постоянно са доминирани от свекървите си. Жените Лъвове елементарно се подчиняват на волята на по-възрастните в дома, тъй като имат почит към тях. Затова те се подчиняват, даже и да не са съгласни с всичко.

Риби

Като воден знак, Рибите ще станат изключително привързани към свекървата си. Те постоянно ги следват из къщата с обич в очите като кученце. Рибите в действителност виждат свекърва си като майчина фигура. Тази обич е страхотна, само че затова това ги прави доста  лесни за манипулиране и доминиране. Това обаче не продължава постоянно. В даден миг Рибите могат да осъзнаят, че са излъгани от свекървите си да правят прекалено много домакинска работа. Тогава те в действителност се огорчават и разочароват, като мъчно могат да простят това отношение.

Рак

По природа родените под знака на Рака съвсем постоянно се усещат несигурни в себе си. Тези хора са склонни извънредно доста да се подценяват, даже и когато имат качества. Те постоянно си задават въпроси, дали заслужават мястото си в живота и дома на хората към себе си. Раците могат да създадат всичко по силите си, с цел да се уверят, че са признати в фамилията на мъжа си. Ето за какво те биха правили всичко, единствено с цел да заслужат мястото си там, въпреки от време на време да не е нужно. Те не смеят да опонират на свекървите си, някои от които обаче могат да се възползват от тяхната неустановеност. Има дами, които я употребяват, с цел да ги претоварят с доста задания всекидневно. Те са склонни подсъзнателно да манипулират Раците, с цел да им внушават, че не са на мястото си. Така, от своя страна, ги принуждават непрестанно да би трябвало да се потвърждават, било то с домашен отговорности или нещо друго.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР