Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във ...

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във всеки от нас живее по един демон. Ето коя е тъмната страна на всяка зодия, според астролозите: 
Овен
Овните не познават граници във всяко едно отношение - в работата, в почивката, в удоволствието и забавленията. Те просто не знаят как да спрат, когато е необходимо. 
Телец
Телецът се страхува най-много от това да остане сам. Той се опасява, че един ден всички ще се обърнат срещу него и поради тази причина се сприятелява с всеки. 
Близнаци

Тези 3 зодии ги чакат парични проблеми през март Тези 3 зодии ги чакат парични проблеми през март
Близнаци Близнаците ще се отпуснат и късметът ще ги напусне още през първите дни на март. Съветът към тях е да се опитат да бъдат по-с...
Основният демон на Близнаците е любовта към свободата. Те мразят контрола и ограниченията.
Рак
Ракът обича да клюкарства и да разпространява слухове. Най-лошото е, че представителите на този знак отричат и никога не си признават.
Лъв
Лъвът често стига твърде далеч в желанието си да покаже, че е най-добрият. Най-тъмната му черта е, че е прекалено фокусиран върху работата, бизнеса, успеха и парите.

5 качества на Водолеите, които ги правят най-страхотната зодия 5 качества на Водолеите, които ги правят най-страхотната зодия
Безспорно една от най-харизматичните зодии, това е Водолеят. Като, че ли всеки представител от зодиака е роден под щастлива звезда и ви...
Дева
Основният демон на Девата е перфекционизмът. Тя винаги търси някакви недостатъци в свършената работа и в хората около нея. 
Везни
Тези хора са оптимисти, но често се провалят, защото не желаят да признаят, че има проблем, който трябва да бъде решен незабавно.
Скорпион

Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад
Доста е трудно двама възрастни да съществуват на една и съща територия. Неизбежно възникват конфликти и недоразумения. Навиците на друг...
Основният демон на Скорпионите е отмъстителността. Самите те понякога дори се плашат от себе си.

Стрелец
Вътрешният демон на Стрелеца е склонност към манипулация. Стрелците знаят как да манипулират на различни нива във взаимоотношенията си с околните. Правят го толкова умело, че никой не успява да им устои.
Козирог
Основният демон на Козирога е недоверието. Именно то пречи на хората от този знак бързо да намерят любов и приятелство. Те се страхуват, че ще бъдат измамени или предадени. Да, те ценят времето и усилията си, но често плащат за това със самота.
Водолей

Тези зодии трябва да сменят работата си през март Тези зодии трябва да сменят работата си през март
Ето кои са зодиите, които трябва да помислят за смяна на работата през март. Телец Вие сте привърженици на строгия график и стабилнат...
Демонът на ревността е причината Водолеят да не дава свобода на тези, които го обичат.
Риби
Мързелът е най-големият враг на Рибите. Те могат да се справят с него, но невинаги имат желание да го направят.
Това тяхно качество е причината те често да нарушат обещания и срокове, заради което изглеждат ненадеждни в очите на околните.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com