Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във

...
Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във
Коментари Харесай

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка зодия, съгласно астролозите: 
Овен
Овните не познават граници във всяко едно отношение - в работата, в почивката, в удоволствието и заниманията. Те просто не знаят по какъв начин да спрат, когато е належащо. 
Телец
Телецът се опасява най-вече от това да остане самичък. Той се притеснява, че един ден всички ще се извърнат против него и заради тази причина се сприятелява с всеки. 
Близнаци
 Тези 3 зодии ги чакат парични проблеми през март Тези 3 зодии ги чакат парични проблеми през март
Близнаци Близнаците ще се провиснал и шансът ще ги напусне още през първите дни на март. Съветът към тях е да се опитат да бъдат по-с...
Основният дявол на Близнаците е любовта към свободата. Те ненавиждат контрола и рестриктивните мерки.
Рак
Ракът обича да клюкарства и да популяризира клюки. Най-лошото е, че представителите на този знак отхвърлят и в никакъв случай не си признават.
Лъв
Лъвът постоянно стига прекомерно надалеч в желанието си да покаже, че е най-хубавият. Най-тъмната му линия е, че е прекомерно фокусиран върху работата, бизнеса, триумфа и парите.
 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия
Безспорно една от най-харизматичните зодии, това е Водолеят. Като, че ли всеки представител от зодиака е роден под щастлива звезда и ви...
Дева
Основният дявол на Девата е перфекционизмът. Тя постоянно търси някакви дефекти в свършената работа и в хората към нея. 
Везни
Тези хора са оптимисти, само че постоянно се провалят, тъй като не желаят да признаят, че има проблем, който би трябвало да бъде решен неотложно.
Скорпион
 Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад Защо връзките се провалят - 5 навика, които водят до разпад
Доста е мъчно двама възрастни да съществуват на една и съща територия. Неизбежно пораждат спорове и недоразумения. Навиците на различен...
Основният дявол на Скорпионите е отмъстителността. Самите те от време на време даже се плашат от себе си.

Стрелец
Вътрешният дявол на Стрелеца е податливост към операция. Стрелците знаят по какъв начин да манипулират на разнообразни равнища във взаимоотношенията си с близките. Правят го толкоз ловко, че никой не съумява да им устои.
Козирог
Основният дявол на Козирога е недоверието. Именно то пречи на хората от този знак бързо да намерят обич и другарство. Те се опасяват, че ще бъдат излъгани или предадени. Да, те ценят времето и напъните си, само че постоянно заплащат за това със самотност.
Водолей
 Тези зодии би трябвало да сменят работата си през март Тези зодии би трябвало да сменят работата си през март
Ето кои са зодиите, които би трябвало да помислят за промяна на работата през март. Телец Вие сте последователи на строгия график и стабилнат...
Демонът на ревността е повода Водолеят да не дава независимост на тези, които го обичат.
Риби
Мързелът е най-големият зложелател на Рибите. Те могат да се оправят с него, само че не всеки път имат предпочитание да го създадат.
Това тяхно качество е повода те постоянно да нарушат обещания и периоди, поради което наподобяват ненадеждни в очите на близките.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР