Едва ли . Политическата среда в този момент е такава,

...
Едва ли . Политическата среда в този момент е такава,
Коментари Харесай

Тома Биков: Трудното за ГЕРБ мина, ще видят силна опозиция

Едва ли. Политическата среда в този миг е такава, че не допуска партийни кандидатури за президентските избори.

Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ пред Българска национална телевизия след края на, на които подкрепения от тях претендент Анастас Герджиков загуби изборите.

По димите му в една акция всеки си приказва каквото си изиска, а в тази ситуация всички изговорени неща били неистина . На парламентарни избори Движение за права и свободи играли за себе си, а на президентските избори - почивали .

ГЕРБ към този момент ще бъдат мощна и градивна съпротива в 47-то Народно заседание. Това е техен проблем, съобщи Биков за новото болшинство, което се образува към Политическа партия.
анкета
Ще има ли държавно управление след изборите?
Да Не Може ли да се планува? Нямам мнение
Да

Не

Може ли да се планува?

Нямам мнение

Тома Биков чака от втория мандат на Румен Радев да се опита да консолидира партиите към себе си . ГЕРБ не се тормози и опасява от следващи проверки , само че Биков се надява да се отдели малко време на по-важните неща. Трудното за ГЕРБ мина, а в този момент ще видят новата група в Народното събрание. Да ни плашат тука с пенсионирани полицаи - няма да ни тормози чак толкоз доста, отсече Тома Биков.

Това, което тормози Биков е, че, които са в оставка. Той не знае какъв брой ще издържи възможното ново държавно управление, а по какъв начин ще се оправи със комплицираната геополитическа конюнктура и рецесиите пред страната . Тома Биков не е оптимист и вижда, че някои хора биха могли да правят отстъпка от българския народен интерес.

Биков не знае по какъв начин протичат диалозите за сформиране на кабинет, само че от ГЕРБ ще влязат със самочувствие в 47-то Народно заседание.
 Българска социалистическа партия подготвена на взаимни отстъпки, само че рационални
Българска социалистическа партия подготвена на взаимни отстъпки, само че рационални

Нинова не приема " десните ограничения за леви цели " на Политическа партия, само че желае 4-годишен мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР