Едва ли първата, втората или дори десетата асоциация, която идва

...
Едва ли първата, втората или дори десетата асоциация, която идва
Коментари Харесай

Няколко клика и българската гора става все по-голяма |

Едва ли първата, втората или даже десетата асоциация, която идва с откриването на нова банкова сметка, е грижата за природата! Но коронавирус пандемията, щем - не щем, промени живота ни в малко предстоящи направления. В избрани сфери аргументи неудобства, само че в други несъмнено донесе положителни промени, които улесняват ежедневието ни и ни пестят време.

Райфайзенбанк е намерила забавен метод по какъв начин да обвърже навлизането на цифровите и мобилните банкови услуги с това да живеем в една по-приветлива и зелена България.

От скоро - освен това без да са нужни каквито и да е старания за клиентите, които се възползват.  

Инициативата се реализира в партньорство с най-активната неправителствена организация в тази сфера  

Всеки, който се възползва от новата опция, ще получи документ за присъединяване в зелената самодейността на Райфайзенбанк и постоянно ще му припомня, че е допринесъл за подобраване на средата, в която живеем и в която ще живеят следващите поколения.

Инициативата на банката е в унисон с правилата за стабилно екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG). Ангажиментът на групата Райфайзен Банк Интернешънъл е до 2025 година към 35% от кредитния ѝ портфейл да бъде „ зелен “ и „ обществен “, както и поетапно да излезе от бизнеса с въглищата, тъй че мини, енергийни централи, които работят с въглища или търговци в този бранш няма да получават финансиране от банките от групата РБИ. Райфайзенбанк (България) към този момент поддържа с преимущество устойчиви компании, екологични и обществени планове.

В унисон с тази политика е акцията „ Твоят зелен отпечатък “, която дава опция на клиентите на банката да вземат участие в смяната на средата. За всяка открита по цифров път нова сметка, Райфайзенбанк обезпечава засаждането на едно ново дръвче. Само за първите дни от самодейността приносът е с над 500 нови фиданки, като се чака да бъдат засадени още хиляди широколистни и плодни дървета.

Специално при банковите услуги удобството да пестиш време, заобикаляйки опашките, е извънредно, а броят на услугите, които са налични онлайн от ден на ден се усилва. Дигиталното разкриване сметка всъщност е доста по-бързо от това да го направиш в банков клон!

Така с изключение на засаждането на едно ново дърво, се икономисва хартия, превоз,  консумативи за обслужване. Онлайн могат да бъдат открити разплащателни сметки с дебитни карти Mastercard или VISA, както и четири разнообразни пакетни продукта съгласно потребностите на клиента – Сметка ОНЛАЙН, Сметка За заплата, Сметка За всеки ден, Сметка За студенти и младежи. Те са желани, защото са с по-изгодни условия и имат по-ниски разноски за изтегляне от банкомат, преводи и други ежедневни банкови интервенции.

е бързо, тъй като не се разхождаш до офис, а след това не чакаш за обработка на документи. Необходими са само няколко минути - всеки може да го направи самичък и отдалечено.

Всъщност цялата работа става с няколко клика. Най-лесно е през мобилното приложение - няма комплицирани форми за попълване, процесът е подсъзнателен и минава през няколко бързи стъпки. 

Онлайн през компютър или телефон откриването на нова сметка е възможно по всяко време и от всяко място – до момента в който пътуваш за работа заран, по време на отмора или вечер от дивана у дома.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР