Едва ли остана човек в България, който да не е

...
Едва ли остана човек в България, който да не е
Коментари Харесай

В Щатите и Германия и с гей версия на Ергенът

Едва ли остана човек в България, който да не е чувал за „ Ергенът “. Хитовото риалити, което се снима към този момент 20 години в Щатите, излъчи своите първи епизоди у нас тази пролет и неотдавна бе възобновено за втори сезон.

Това провокира доста спекулации – както за това кой ще взе участие в новия сезон на риалитито, по този начин и по отношение на евентуалното уголемение на франчайза. Благодарение на стремглавия си триумф, „ Ергенът “ въодушевява доста разнообразни акомодации по света. В десетки страни да вземем за пример се излъчва шоуто The Bachelorette (груб превод на български – „ Момата “) – риалити, в което 22 мъже се борят за сърцето на определена дама. По-скорошен, само че не по малко сполучлив е и форматът „ Принц Чарминг “, където хомосексуални мъже пробват да завоюват любовта на мечтан ерген.
„ Принц Чарминг “ за пръв път се излъчва в Щатите през 2016, само че бива спрян единствено след един сезон. Предаването се завръща през 2019 в Германия, когато немската телевизия RTL+ продуцира тяхна версия и доближава рекордни рейтинги. Година по-късно шоуто стартира да се излъчва и в Холандия, като и немската, и холандската версия снимат нови сезони до през днешния ден.

Всъщност, форматът „ Принц Чарминг “ е толкоз сполучлив, че от 2021 насам в Германия върви и „ Принцеса Чарминг “ – предаване, където хомосексуални дами и non-binary (неопределящи се с нито един от половете) хора се състезават за съответна дама.  Интересното на „ гей “ акомодациите на „ Ергенът “ е методът, по който интерпретират типичен детайли от истинския формат. В „ Принц Чарминг “, вместо рози, ергенът раздава на участниците вратовръзки, до момента в който в „ Принцеса Чарминг “ състезателките получават колиета, написа каналът Vbox7.

В Германия са излъчени три сезона, като двойката, която риалитото е събрало през последната година, към момента е дружно. Ето и тримата " Принц Чарминг ", за чието сърце са се борили кандидатите през годините в Германия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР