Едва ли обаче там е възможен живот, отбелязва Комсомолская правда“.

...
Едва ли обаче там е възможен живот, отбелязва Комсомолская правда“.
Коментари Харесай

Доказано Е! Адът И Раят Съществуват Физически В Далечния Космос! Ето Къде Се Намират!

Едва ли обаче там е вероятен живот, отбелязва „ Комсомолская истина “. Ако има пъкъл, той е на тази планета. Температурата там е цели 3000 градуса по Целзий. Това значи, че всяко живо създание, попаднало на „ Кеплер 78б “, ще изгори за хилядни от секундата.

Единственото „ успокояващо “ нещо е, че пъкълът на тази планета трае едвам 8 дни. Такъв е интервалът, за който „ Кеплер 78б “ прави цялостна обиколка към своето слънце. Както е известно, Земята прави същото за 365 дни.

Новооткритата планета е ситуирана доста покрай светилото си. Разстоянието е толкоз малко, че астрономите занапред ще се опитат да разгадаят по какъв начин тя въобще може да съществува.

Раят пък се намипа до Земята още по-близо, в сравнение с пъкълът, продължава „ Комсомолская истина “.

Само на 36 светлинни години от нас е планетата HD 85512b. Тя се намира в съзвездието Корабни платна.

HD 85512b е открита през 2011 година Но за разлика от „ Кеплер 78б “ тя тежи 3,6 пъти колкото Земята. По тази причина е класифицирана като суперземя.

HD 85512b се върти към оранжево джудже, написа Пик. Така се назовават слънца, които са с огромна бляскавост, само че доста по-малки от нашето Слънце.

Условията на HD 85512b са доста близки до тези на Земята и евентуално даже по-благоприятни за живеене, считат астрономи.

Те допускат, че на тази планета доминира ясно време с умерена облачност. Според тях облаците покриват половината й повърхнина – по-малко, в сравнение с земната. Но това е изцяло задоволително, с цел да бъдат отразени в Космоса остатъците от топлота.

Най-вероятно изискванията на HD 85512b са курортни и наподобяват тези в земните тропици. Все още обаче не е ясно дали в този парадайс има някаква форма на живот.
> Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР