Едва ли някой ще се усъмни в това, че Лора

...
Едва ли някой ще се усъмни в това, че Лора
Коментари Харесай

Лора Караджова: Родителството е вълшебно преживяване, изпълнено с доста трудности

Едва ли някой ще се усъмни в това, че Лора Караджова е закърмена с музика още от ранна детска възраст. Баща й – вокалистът на група „ Сигнал “ – Йордан Караджов е кумир на генерации българи, знаещи наизуст песните му. Лора потегля самоуверено по стъпките на своя родител и съумява да изплува от сянката му и да се снабди със лична популярност. Вече има записани 10 песни и напълно скоро ще е изцяло подготвена, с цел да издаде нов албум, на който обаче не е измислила име.

 

На рождения си ден, който означи на 3 декември, Лора си пожела здраве и да има по-малко неща за почистване, защото с две дребни деца й е мъчно да поддържа дома си чист и спретнат.

И тази година не прави изключение – отбелязала е мотива с най-близките си приятелки, с които се познават още от детството и им е доста прелестно да излизат по женски.

Не намира никакъв смисъл в подаръците. Според нея задачата на празниците е да се събира с обичани хора, да се радостни, да основава спомени… За нея по-важно е наличието и това, което ще сътворят като спомен, с цел да може да си описват след време, до момента в който движимостите са преходни – човек им се радва известно време, след което ги не помни в някой долап.

 

Твърди, че отминаващата година е била естествена, без разтърсвания, а дните й минават като на всяка жена с две деца. Вълнува се от ваканциите на децата, обича морето, къмпинга, караваната... Не е последовател на фантазиите, защото във всяка една от тях има един колорит на несбъдване. А нещата, които желае да й се случат, просто ги случва, не стои със скръстени ръце пред прозореца, вперила взор в фантазиите. Определя това занятие като много тъжно и за самотни хора и добавя, че е човек на дейностите, който обаче постоянно прави това, което й диктува сърцето.

 

Първите си пари проработила с пеене на 17-18-годишна възраст и с тях си купила сешоар, който още работи и го употребява. Твърди, че този сешоар й е като машина на времето и не би го заменила с нов, преди да я съобщи. Всеки от дните й е изпълнен с прелестни моменти – един от тях е сутрините, в които разсънва децата си.

 

И до през днешния ден най-близките й хора остават фамилията й и трите й правилни приятелки – Вера, Славяна и Милена. Дава си сметка, че всякога, в който е постъпвала неуместно или безогледно в живота, е плащала цената за това.

Вече не се тормози от годините и е уверена, че каквото има да става, ще стане, а времето обратно не може да се върне, тъй че е ненужно да се тормози за неща, които не може да промени.

 

Тя е от хората, които имат вяра в любовта на 100% и е безапелационна, че тя е тази, която държи хората дружно. Определя я като свещено възприятие, само че в това време грижа, отговорност, схващане и шерване.

 

Споделя, че брачният партньор й упорства да имат още едно дете, само че тя към момента се замисля по въпроса. Смята, че е вълшебно човек да преживее родителството, само че пък признава, че в действителност е мъчно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР