Едва ли някой ще повярва, че колата на снимката е

...
Едва ли някой ще повярва, че колата на снимката е
Коментари Харесай

Това е наследникът на легендарната Волга: Колко ли ще струва този истински звяр (СНИМКИ И ВИДЕО)

Едва ли някой ще повярва, че колата на фотографията е правоприемник на именитата по времето на социализма „ Волга “. Неотдавна ви запознахме с това какво се случва с друга легенда на руското автомобилостроене – „ Запорожец “. И до момента в който при „ зазката “ украинските производители залагат на мощно конкурентна цена, тук акцентите несъмнено са разкош, мощност и нападателен дизайн. За модела „ Волга ГАЗ 5000 GL “ няма доста публични данни. От изявления в съветски медии можем да си създадем извода, че цената ще варира в много необятни граници, като модел със приблизително съоръжение се чака да се продава за към 90 000 евро.

Ако са правилни слуховете, че един от моторите ще бъде 3,2-литров, то мощността на волгата евентуално ще трансферира впечатляващите 300 конски сили!
 2
 3
Легендата на соца
 4

От компанията производител ГАЗ дават нищожна информация за модела. Сигурно е единствено, че той е патентован и има възможност да бъде показан публично до края на 2016 година. Другото увещание е, че „ Волга ГАЗ 5000 GL “ ще бъде един безусловно актуален автомобил, който по нищо няма да отстъпва на западните си събратя от този сегмент, а стандартите му изцяло ще дават отговор на нормите за второто десетилетие на XXI век.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР