Едва ли някой разполага с точната формула за идеалния мъж

...
Едва ли някой разполага с точната формула за идеалния мъж
Коментари Харесай

Мъже мечта: тези 5 зодии носят жените си на ръце

Едва ли някой разполага с точната формула за идеалния мъж или идеалната връзка. Всъщност такива надали съществуват.

Все отново някои представители на зодиака са орисани от планетите и звездите да бъдат страхотни джентълмени, както и извънредно деликатни и грижовни съпруз и. Ако имате подобен вкъщи – несъмнено знаете защо приказваме.

Разбира се сполучливите връзки зависят от двамата сътрудници, а също по този начин от взаимните любов и почитание. Поведението на мъжете се обуславя от доста фактори като възпитанието, фамилната среда и динамичността с половинката.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
И въпреки всичко има зодии, на които просто им идва от вътрешната страна да вършат всичко за щастието и комфорта за своята обичана. С тях дамите се усещат предпазени, обожавани и спокойни. В галерията разкриваме кои са 5-те зодии, чиито представители носят дамите си на ръце, както и кои качества съгласно рождената им карта ги вършат мъже фантазия:
 Мъжете от тези 5 зодии са подготвени на всичко за дамите си  Мъжете от тези 5 зодии са подготвени на всичко за дамите си  Мъжете от тези 5 зодии са подготвени на всичко за дамите си  Мъжете от тези 5 зодии са подготвени на всичко за дамите си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР