Едва ли някой подозира, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис

...
Едва ли някой подозира, че дългокосият музикант от „Ахат“ Денис
Коментари Харесай

Денис Ризов профука парите на Жоро Илиев

Едва ли някой подозира, че дългокосият музикант от „ Ахат “ Денис Ризов, който продължава да се показва като продуцент и тв водещ, в този момент в действителност се занимава с козметика. Сенки, червила, а преди този момент и бизнес с конфитюри и мармалади, се оказват препитанието на така наречен „ черна овца “ на прехода, твърди мълвата, която се носи из музикалните и тв среди у нас. Какво се случва с Денис, който дълги години твърдеше, че върти на дребния си пръст де що има малките екрани и късни шоу стратегии в Съединени американски щати?

Може би не са доста тези, които се питат какво се случва с Денис Ризов, откогато отпътува за страната на неограничените благоприятни условия. Нали щеше да е американският Борат и да води късно шоу в Съединени американски щати? Откакто Денис направи това изказване минаха цели две години и в случай че не става въпрос за някакъв супер конфиденциален план, за който съзнателно не се приказва, по-вероятно е такова шоу въобще да не съществува.

Високопарните му приказки, които последваха свалянето на предаването му „ Денис и другари “ от ефира на Българска национална телевизия, също наподобяват като мираж. тогава рокаджията разгласи, че и това шоу поемало по пътя към американските малките екрани, само че очевидно корабът, с който е тръгнало на там, още плава в океана или е потопен, написа в. "Уикенд ".

Изданието разяснява, че някогашният български тв водещ може и да е гледал американска телевизия, само че надали е стъпвал в такава.

Денис горе-долу се материализира и въпреки и пооклюмал, въпреки всичко не му омръзва да споделя някакви свои нови инициативи, най-вече в тв сферата, които по този начин си и остават - единствено думи. Фука се, че изкарва милиони и благодари на ориста си на „ черната овца “. Но дали всички тези хвалби не са единствено фасада? Всъщност никой действително не е наясно какво тъкмо претърпява Денис Ризов.

Факт е, че и той, и някогашната му брачна половинка Наталия Симеонова постоянно са показали много порядъчен стандарт на живот, поради което дълги години доста хора смятаха, че сполучливите инициативи на рокаджията не са фантазия. Защо тогава никой у нас не желае към този момент да работи с Денис?

Според всички тези, които в миналото са имали алъш-вериш с музиканта из родните телевизии— „ не си е работа “.

В годините Ризов си е спечелил известност на лекомислен безгрижник, който ще обещае целия свят и няма да осъществя и едно село. Макар и с типичното държание на рок звезда, с привички, познати на цяла нощна София, Денис отпадна от картинката на съвсем всички малките екрани, нищо че продължава да се показва като визитката на продуцент и водещ. След краха на всяко предаване, което е стартирал - и то все зрелищни провали - сега в ефира той има някакъв принос само към „ Търси се “ по Би Ти Ви. „ Търси се “ даже е рекордьор в програмата на малкия екран по години на екран, само че всички са безапелационни, че триумфът се дължи на позитивния облик на шоуто и водещите му, както и на обстоятелството, че Ризов не се занимава по никакъв действен метод с предаването.

Твърди се, че преди време точно с поддръжката на братята Георги и Васил Илиеви Ризов купува 20 декара земя в столичния регион Панчарево и построява 23 къщи, които са обединени в комплекса „ Маунтин Вю Вилидж “ и които в действителност и до ден-днешен го хранят. Там е и фамилната му къща, в която някогашната му жена Наталия Симеонова, отглежда щерка им. Дори и след гибелта на Главния Наталия и вдовицата му Мая са към момента неразделни, а Денис не смее да оборва истината за топлата си връзка с създателите на ВИС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР