Едва ли някой има съмнение, че заплатата на водещия е

...
Едва ли някой има съмнение, че заплатата на водещия е
Коментари Харесай

Ето колко бона дава Халваджиян на Рачков за "Капките"

Едва ли някой има подозрение, че заплатата на водещия е много висока

Едно от най-популярните излъчвания у нас сега е Като две капки вода или известно и като Капките. Вероятно една от аргументите за триумфа на предаването е разпознаваемият и живописен водещ Димитър Рачков. Той още веднъж е в предаването след къса пауза.

Често Рачков бива обсъждан от хората, а неговата заплата не стопира да провокира интереса на мнозина.

Някои настояват, че комикът прибира по най-малко 20 000 лв. на предаване, което прави съвсем четвърт милион лв. на сезон.

Няма по какъв начин да се знае удостовери дали сумите, обикалящи в пространството са същински, само че в случай че не друго, то най-малко провокират сериозна злоба и яд по негов адрес.

Роденият в Бургас през 72-ва година артист е приключил междинното си обучение в Професионална гимназия по строителство и архитектура с паралелка по геодезия. През 95-та приключва НАТФИЗ, а по-късно стартира работа в Сливенския и Варненския трагичен спектакъл, както и в софийски спектакъл. По-късно е участник в трупата на Народния спектакъл Иван Вазов.

Той взе участие в доста български филми и излъчвания по националните малките екрани, а също по този начин е и водещ на първите 8 сезона на Като две капки вода от 2013-та до 2020-та, където си партнира със Зуека.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Димитър Рачков Капките Като две капки вода предаване комик актьор заплата new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР