Едва ли някой е предполагал, че бракът на Анджелина Джоли

...
Едва ли някой е предполагал, че бракът на Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Едва ли някой е предполагал, че бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит би имал толкоз трагичен край, само че е реалност. Разводът им фактически се обрисува като най-дългият и най-тежкият в света на звездите.
 Брад Пит и Анджелина Джоли в рунд следващ - в какво упреква някогашния си брачен партньор този път актрисата
Брад Пит и Анджелина Джоли - рунд следващ

Битката за Chаteau Miraval продължава

Но единствено две седмици откакто артистът бе упрекнат в повеждането на " отмъстителна акция за доминиране и разграбване на бизнеса с вино, който двойката е построила и имала дружно ", разбираме, че правосъдното дело за винарната Chateau Miraval има огромен късмет да завърши със съглашение.

Според Daily Mail Анджелина Джоли и Брад Пит са се съгласили медиатори да разрешат разногласията им. Изданието написа, че в нови документи попада единодушието и на двамата артисти да уредят настояванията си посредством посредници.

Междувременно се допуска, че  е назначил " краткотраен админ " на винарната Chateau Miraval в опит да се споразумее с руснака, на които Анджелина Джоли е продала своя дял. С този си ход артистът очевидно цели да отбрани сполучливия си бизнес за вино, построен дружно с френските винопроизводители Famille Perrin.

Очаква се самостоятелен човек да оцени винарната и ръководството ѝ, с цел да бъдат улеснени договарянията сред Брад Пит и Nouvel - капиталовата компания, която  продаде на руснака Юри Шефлер, началник на Stoli.
 Анджелина Джоли дружно с Пакс, Захара и Шайло в Ню Йорк
Анджелина Джоли още веднъж е назад на всички

Къде избра да се разноски с децата си

Припомняме, че двамата артисти купуват Chateau Miraval във Франция през 2008 година През 2013 година там те стартират бизнес за производството на вино, дружно със семейство Перин. Начинанието се оказва в действителност сполучливо, като розето на винарната е несъмнено като най-хубавото в света от доста специалисти (включително от списание Wine Spectator). А облагите от към 1 милион евро през 2013 година нарастват до към 15 милиона евро през 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР