Едва ли някой е подозирал, че една от звездните сватби

...
Едва ли някой е подозирал, че една от звездните сватби
Коментари Харесай

След сватбата на Благой: Златка не си губи времето - и тя засия в бяло

Едва ли някой е подозирал, че една от звездните сватби на годината ще е следващата на Благой Георгиев. Най-вероятно даже и той не е подозирал това, посрещайки 2022 година Но подобен е животът! Джизъса още веднъж е фамилен мъж, а съгласно изказванията е и в очакване на петото си дете.

И до момента в който някогашният футболист от дълго време изтри общите фотоси със Златка Райкова, то някогашната плеймейтка пази спомените в профила си. Въпреки това обаче и тя продължи и даже първа обявява връзката си.

Виж още: Горещо! OnlyFans звездата Мартина Юрукова се разкърши в дистокета и стана ужасно

Е, дни след сватбата на някогашния си, Златка най-сетне разгласява нещо в обществените мрежи, а още на първото стори я видяхме в бяло:

 https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Всъщност Златка употребява за следващ път профила си, с цел да популяризира стилния си бранд, само че няма по какъв начин да не отбележим, че избра да го направи точно с бял тоалет. СлОчаенос?! Едва ли.

Виж още: Сгодената Ева хвърли бомбата - флиртува и с девойки, те не ѝ връзват

Иначе Благой Георгиев към този момент се любува на фамилния живот и продължава да качва фотоси от събитието. Така да вземем за пример разбрахме, че с Полина са сключили и църковен брак:

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР