Едва ли някой е очаквал нещо по-различно от победа на

...
Едва ли някой е очаквал нещо по-различно от победа на
Коментари Харесай

Плюсовете и минусите за ЦСКА в разгрома над Верея

Едва ли някой е очаквал нещо по-различно от победа на ЦСКА над Верея в конфликта посред им от 29-ия кръг на Първа професионална лига.

"Червените " завоюваха безапелационно против последния в топ 6 с 5:1, което беше значимо след разочароващото 0:2 от Левски през седмицата в първия полуфинален дуел за Купата на България.

Колкото и красноречива да бе успеха над старозагорци за самочувствието, "червените " още веднъж загатнаха за проблемите си в защита. Тук не става дума толкоз за почетния гол на Мохамед Шемлал, където всичко потегли от безпределно груба самостоятелна неточност на вратаря Витаутас Черниаускас.

Въпреки че Верея напълно не е най-опасният вероятен конкурент, имаше няколк обстановки, в които гостите демонстрираха какъв брой елементарно може да се употребява неналичието на връзка сред бранителите в "червено ".

Големият плюс за ЦСКА в този мач беше включването на Роланд Алберг като централен нападател. Холандецът дотук имаше трудносит с акомодацията, а поради наказването на Фернандо Каранга и травмата на Хеан Бланко бе подложен на нехарактерен пост. Въпреки това той свърши превъзходна работа, а двата му гола са ясно обръщение до треньора Стамен Белчев.

Вижте повече във видеото от предаването "Обзор на кръга в Първа професионална лига " по телевизия DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР