Едва ли някой е очаквал, че филм с участието на

...
Едва ли някой е очаквал, че филм с участието на
Коментари Харесай

Box Office: Звездната селекция на „Амстердам“ се провали, както у нас, така и по света при премиерата си

Едва ли някой е очаквал, че филм с присъединяване на Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Аня Тейлър-Смит, Крис Рок, Тимъти Олихант, Майкъл Шанън, Майк Майърс и Тейлър Суифт би се провали в битката за внимание, само че ето, че това е обстоятелството. „ Амстердам “ е един от най-големите провали тази година, най-малко що се касае до резултатите в боксофиса.

В уикенда на премиерата си едвам 3 439 фенове са отишли до родните киносалони, с цел да си купят билет и да гледат полуисторическата комедийна драма. Това донесе единствено 40 955 лева доходи за издателите, по данни от Националния кино център. На интернационалната сцена му едвам мина границата от $10 млн., макар че се излъчваше на повече от 3 хиляди екрана, по информация на Box Office Mojo.

Изненадващ обаче е фактът, че ужасът на Паркър Фин - „ Усмивка “, в който няма нито един известен артист, продължава да е №1 в битката за интерес, както у нас, по този начин и по света. При това за втора поредна седмица. Отгоре на всичко киноманите наподобява мобилизирани след първите мнения, тъй като в интервала 7-9 октомври филмът е събрал още 7 453 фенове. В международен мащаб приходите скочиха с внушителните 157,8%. Оригиналното заглавие към този момент има съвсем $90 млн. доходи и по всичко проличава ще се трансформира в един от непредвидените шлагери на 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР