Едва ли някой би предположил, че в гараж с вид

...
Едва ли някой би предположил, че в гараж с вид
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква кола има в този гараж

Едва ли някой би предположил, че в гараж с тип като този от фотографията, може да бъде прикрито същинско богатство. За лаиците автомобилът в този гараж не наподобява безценен, тъй като не е бляскав и времето е оставило своя отпечатък на него, само че за същинските автомобилни фанатици е ясно, че тази кола е скъп шедьовър.



Такива полезности се откриват рядко и постоянно попадат в новините. В даденият случай става дума за гараж в британския град Манчестър, където от 1975 година стои имобилен супер редкият Mercedes-Benz 190 SL. Този автомобил се създава през интервала 1955-а - 1963 година и се прави на платформата на W121.



Двигателят е четирицилиндров с работен размер 1897 см3. Мощността е единствено 104 конски сили, а скоростната кутия - механична четиристепенна. Дизайнът на този автомобил обаче е несравним и точно заради тази причина през днешния ден, добре непокътнати или реставрирани екземпляри костват доста пари. Mercedes-ът от Манчестър ще бъде подложен на съществена реституция, след която би следвало да замязя на този.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР