Едва ли някой би оспорил факта, че Григор Димитров се

...
Едва ли някой би оспорил факта, че Григор Димитров се
Коментари Харесай

Ламбо преспал с Барбара Брилска и Вероник Жано

Едва ли някой би оспорил обстоятелството, че Григор Димитров се явява една от водещите секс шпаги у нас за всички времена. За разлика от псевдоплейбой Валери Божинов, през чийто креват са прекосявали най-различни парцалеси, Димитров залага на качествени и породисти партньорки, каквато е Ализе Лим.

Разбира се преди него страната ни също е имала красавци, които са покорявали европейските и международните върхове в тънката част.

 

Преди 9 септември, един от най-видните покорители на дамски сърца, се явява княз Кирил – по-малкият наследник на цар Фердинанд. Бръмчи с първокласен „ Пакард “, води бохемски живот у нас и в чужбина и най-често в именито дамско наличие. Знае се з любовта му с именитата оперна певица Надя Ножарова, която отрупвал с диаманти и рубини, неведнъж задигани от фамилните бижута на Кобургите. Князът съумява да покори сърцето и на румънската принцеса Илеана, дъщеря на кралица Мария Единбургска.

 

Любовната спекулация на височествата се развива в дворците в Балчик и Евксиноград. Тъкмо двете династии договарят за възможен брак, когато новият крал на Румъния Карол Втори изрично не разрешава на сестра си да се омъжи за Кирил.

През 50-те години за ухажор №1 в София минава огромният футболист на ЦСКА Иван Колев. Не пропуща да удари нещо непознато при турнетата в чужбина. И най-много във Франция, където армейците и националният тим на България вървят постоянно. Още при първото си прибиране от Париж Колев споделя, че на „ Плас Пигал ” девойките са му правили орален секс – нещо съвсем непознато тогава у нас. Футболистът бързо обучил на новата мода столичните шантонерки и по този начин „ свирката ” стартира да навлиза в по-масова приложимост.

 

Любовното тефтерче на най- известния ни женкар Стефан Данаилов напряко прелива освен от наши, само че и непознати звезди. Съвместното им присъединяване с огромната полска актриса Барбара Брилска в „ Умирай единствено в краен случай ” приключва в леглото, като преди този момент ослепителната русокоска от Лодз е предходна и през Гойко Митич. Бележито присъединяване на половия фронт Ламбо записва и след снимането на новогодишната тв стратегия за 1983 година, когато с именитата френска певица Вероник Жано единствено където не се награбват още на сцената.

 

За телевизионния и физкултурен шеф Иван Славков – Батето приживе се говореше, че е преспал с над 1000 дами. Разбира се, в множеството случаи става въпрос за цялата войска от секретарки и чиновнички на „ Сан Стефано ” 29 и БСФС.

 

Друг отрок от комунистическа фамилия Янчо Таков може да се похвали с триумфи на доста високо равнище – от Лили Иванова, за която по едно време беше женен, чак до Кралицата на диското Прешъс Уилсън, гостувала с „ Иръпшън ” през 1979 година в Слънчев бряг.

 

В тениса Гришо се разписа с връзките си със Серина Уилямс и Мария Шарапова. На игрите в Сеул` 88 обаче различен българин – олимпийският първенец по битка Атанас Комшев, с изключение на златния орден прави още едно огромно завладяване. Нашият Аполон съумява да тушира в леглото не коя да е, а популярната тенисистка Габриела Сабатини.

 

Искрите сред двамата почват да прехвърчат още при церемонията на откриването, където двамата са знаменосци на националните тимове на България и Аржентина.

След загубата във финала на сеулската олимпиада против Щефи Граф знойната Сабатини намерила разтуха в обятията на мускулестия българин. Едва на 18 години тя била подготвена да се омъжи за Комшев. Само че българинът се направил на забавен и отказал.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР