Едва ли някой би оспорил факта, че Григор Димитров се

...
Едва ли някой би оспорил факта, че Григор Димитров се
Коментари Харесай

Янчо Таков пернал Прешъс Уилсън, Иван Колев въвел „свирката“

Едва ли някой би оспорил обстоятелството, че Григор Димитров се явява една от водещите секс шпаги у нас за всички времена. За разлика от псевдоплейбой Валери Божинов, през чийто креват са прекосявали най-различни парцалеси, Димитров залага на качествени и породисти партньорки, каквато е Ализе Лим.

Разбира се преди него страната ни също е имала красавци, които са покорявали европейските и международните върхове в тънката част.

 

Преди 9 септември, един от най-видните покорители на дамски сърца, се явява княз Кирил – по-малкият наследник на цар Фердинанд. Бръмчи с първокласен „ Пакард “, води бохемски живот у нас и в чужбина и най-често в именито дамско наличие. Знае се з любовта му с именитата оперна певица Надя Ножарова, която отрупвал с диаманти и рубини, неведнъж задигани от фамилните бижута на Кобургите. Князът съумява да покори сърцето и на румънската принцеса Илеана, дъщеря на кралица Мария Единбургска.

 

Любовната спекулация на височествата се развива в дворците в Балчик и Евксиноград. Тъкмо двете династии договарят за възможен брак, когато новият крал на Румъния Карол Втори изрично не разрешава на сестра си да се омъжи за Кирил.

 

През 50-те години за ухажор №1 в София минава огромният футболист на ЦСКА Иван Колев. Не пропуща да удари нещо непознато при турнетата в чужбина. И най-много във Франция, където армейците и националният тим на България вървят постоянно. Още при първото си прибиране от Париж Колев споделя, че на „ Плас Пигал ” девойките са му правили орален секс – нещо съвсем непознато тогава у нас. Футболистът бързо обучил на новата мода столичните шантонерки и по този начин „ свирката ” стартира да навлиза в по-масова приложимост.

 

Любовното тефтерче на най- известния ни женкар Стефан Данаилов напряко прелива освен от наши, само че и непознати звезди. Съвместното им присъединяване с огромната полска актриса Барбара Брилска в „ Умирай единствено в краен случай ” приключва в леглото, като преди този момент ослепителната русокоска от Лодз е предходна и през Гойко Митич. Бележито присъединяване на половия фронт Ламбо записва и след снимането на новогодишната тв стратегия за 1983 година, когато с именитата френска певица Вероник Жано единствено където не се награбват още на сцената.

 

За телевизионния и физкултурен шеф Иван Славков – Батето приживе се говореше, че е преспал с над 1000 дами. Разбира се, в множеството случаи става въпрос за цялата войска от секретарки и чиновнички на „ Сан Стефано ” 29 и БСФС.

 

Друг отрок от комунистическа фамилия Янчо Таков може да се похвали с триумфи на доста високо равнище – от Лили Иванова, за която по едно време беше женен, чак до Кралицата на диското Прешъс Уилсън, гостувала с „ Иръпшън ” през 1979 година в Слънчев бряг.

 

В тениса Гришо се разписа с връзките си със Серина Уилямс и Мария Шарапова. На игрите в Сеул` 88 обаче различен българин – олимпийският първенец по битка Атанас Комшев, с изключение на златния орден прави още едно огромно завладяване. Нашият Аполон съумява да тушира в леглото не коя да е, а популярната тенисистка Габриела Сабатини.

 

Искрите сред двамата почват да прехвърчат още при церемонията на откриването, където двамата са знаменосци на националните тимове на България и Аржентина.

След загубата във финала на сеулската олимпиада против Щефи Граф знойната Сабатини намерила разтуха в обятията на мускулестия българин. Едва на 18 години тя била подготвена да се омъжи за Комшев. Само че българинът се направил на забавен и отказал.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Янчо Таков Прешъс Уилсън Иван Колев Ламбо Стефан Данаилов Барбара Брилска Вероник Жано княз кирил принцеса Илеана Атанас Комшев Габриела Сабатини Иван Славков Григор Димитров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР