Едва ли някой би могъл да повярва, че днес една

...
Едва ли някой би могъл да повярва, че днес една
Коментари Харесай

Познайте кой днес става на 54

Едва ли някой би могъл да повярва, че през днешния ден една от най-сексапилните дами на всички времена, горещата Салма Хайек, става на 54.
 Салма Хайек и за какво всички я харесват без грим
Защо всички харесват Салма Хайек без грим

Когато естествената хубост няма потребност от усъвършенствания

Поздравите към нея започнаха още през вчерашния ден, когато тя пусна своя отвратително секси фотография в профила си в Instagram.

Пищни форми, шапка, очила, море в далечината, настроението е безгрижно и ваканционно. „ Познайте кой на следващия ден навършва 54 години? “ написа Салма към фотографията.

on Sep 1, 2020 at 10:39am PDT

След това посочи: „ Между другото, това не е Throwback Четвъртък! Благодаря ти Марджо, че се трансформира в фотограф по време на ваканцията! “

С хаштаг tbt (# tbt), съкратеното изписване на Throwback Thursday, всеки четвъртък в обществените мрежи може да се споделят изявления от миналии събития и обичани мемоари. Самата Салма също е обожател на tbt.

on Jul 9, 2020 at 1:11pm PDT

Поздравите към мексиканската актриса започнаха незабавно. А с изключение на пожеланията за рождения ден и възторга от хубостта ѝ, най-често задаваният въпрос в мненията е „ Каква е тайната ти? “

on Aug 23, 2020 at 12:27am PDT

Едва ли в миналото някога ще научи тайната, само че пък всички ще сме щастливи по-често да се радваме на прелестната актриса. Честит рожден ден, Салма Хайек!
 Салма Хайек, фотосите й без грим и дребните трикове, с които наподобява толкоз добре
Салма Хайек - откровена пред 15 милиона почитатели

Колко естествена е хубостта й

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР