Едва ли някой би искал да посрещне новата година като

...
Едва ли някой би искал да посрещне новата година като
Коментари Харесай

Над 30 счупени кости - последствията за Джеръми Ренър

Едва ли някой би желал да посрещне новата година като Джеръми Ренър - на 1 януари 2023 година той беше прегазен от личния си снегорин, до момента в който се пробва да разчисти снега към колата на другар в дома му в щата Невада.
 Джеръми Ренър, случаят със снегорин и новината, че артистът е към този момент изписан от болничното заведение
Приключиха ли здравословните страдания на Джеръми Ренър

Актьорът претърпя случай със снегорин

След закарване по неотложност с хеликоптер до болничното заведение и последвала тежка интервенция, положението на 52-годишния артист е устойчиво. Той даже към този момент си е вкъщи, както разбираме от личните му изявления в обществените медии.

Първо Ренър разяснява в Twitter, че e благополучен да гледа новия сезон на сериала с негово присъединяване Mayor of Kingstown у дома със фамилията си. А през миналия уикенд разгласява и фотография, на която виждаме, че работи с рехабилитатор.

Именно в тази обява научаваме и мащаба на пострадванията му от случая. " Искам да благодаря на всички за известията им и загрижеността за фамилията ми и мен. Много обич и благодарности! Тези над 30 счупени кости ще заздравеят, ще станат по-здрави, тъкмо както любовта в фамилията и сред приятелите се задълбочава. "

Снегоринът, който мина през Ренър точно на нова година, е марка Pistenbully и тежи 7 тона, напомнят ни от Associated Press. Междувременно постерите, които популяризират новия сезон на Mayor of Kingstown, бяха изменени поради случая.

В първичния им тип лицето на артиста е окървавено. В новата редактирана версия кръвта я няма и Джеръми Ренър е единствено малко оцапан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР