Едва ли някои има смелостта да се похвали, че мъжът

...
Едва ли някои има смелостта да се похвали, че мъжът
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Рак

Едва ли някои има смелостта да се похвали, че мъжът Рак е една отворена за него книга. Това граничи с фантастиката. Представителят на този зодиакален знак извънредно усърдно крие тайните си даже и от своите най-близки родственици и другари, а какво ли остава за инцидентните непознати. Не се отличава с " желязно " успокоение, само че за сметка на това много постоянно може да му се случи да закачи на врата си табелка с надпис " не ме търсете скоро, потопен съм в себе си ". По предписание раците са сантиментални мечтатели и идеалисти. Тук като този знак е ръководен от луната и етапите и, Раците ту се възнасят на висотите на еуфорията, ту потъват в най-дълбоките води на отчаянието. Допълнителен " бонус " за тях е дарбата им, да подбуден човек в тази или онази посока.
Мъжът Рак обича да фантазира, а в това време има постоянството и силата, които да му оказват помощ да доближи до големи триумфи в живота. Приятелски надъхан е, само че и прекомерно сензитивен. Когато почувства, че е подценен, ще влезе в своята дупка и ще остане за дълго време там. Ще стартира да се надува, упреква и жали света, който не може да разбере неговата фина душа. Дори една-едничка повърхностно подхвърлена дума, може да му навреди. Трудно понася обидите и неправдите. Приема множеството неща метафизичен, само че би било адска неточност да се преминат границите на разрешеното. Може да видите, по какъв начин демоните слизат на земята.
 Звездите за него – мъжът Дева Звездите за него – мъжът Дева
Мъжът Дева се отличава с извънредно изострен разум. Първото нещо, което живо го интересува за другите хора е какви средства те имат те и по...
Мъжът Рак е същинска необичайност измежду мъжете. Никога няма да не помни рождения ден на обичания си човек. Дори ще запомни датата и мястото на първата ви среща. Има и търси своя блян, който е построен единствено в главата му. Ракът обича непрекъснатите връзки и няма да разпилее своето внимание към доста дами - ще се съобщи единствено на тази, която е търсил цялостен живот.
В интерес на истината, неведнъж му се случва да не се усеща добре, поради несъразмерни условия и прищявки. Но в случай че към този момент сте станали неговата обичана, ще се къпете в море от обич, внимание и грижи.
Мъжът Рак обожава вкусната храна и може да се каже, че схваща от елитни напитки, както и от умеенето добре да сортира дрешника си. Ревниво пази своите движимости, само че и никога не би протегнал ръка към непознатото. Към предметите, които са към него той се отнася като с най-хубави другари. " Това е тениската от този концерт " или пък " С тези ботуши бях... ". Гардеробът му е цялостен с вехтории, само че никога не се опитвайте да ги изхвърлите - чака ви сериозен скандал.
Ракът обича да беседва, мъчно би преглътнал думите си. Ако в хода на диалога някои от събеседниците не поддържа " рачешката " позиция, този мъж надали ще спре да приказва, до момента в който не успее да убеди своя конкурент. Когато обаче разбере, че не е прав, сигурно ще отстъпи. В същото време обаче Ракът е превъзходен слушател. Не би трябвало да се подценява и умеенето му да оказва помощ на своите близки и другари, когато става дума за разрешаването на някакъв комплициран проблем. По природа разполага с изострен и изчерпателен разум и е кадърен да се оправи и с най-трудната обстановка и задача.
 Звездите за него – мъжът Лъв Звездите за него – мъжът Лъв
Мъжът Лъв постоянно е в роля, тъй като е демонски прелъстителен и с ясното схващане се възползва от този факт. Както се чака, той е кралск...
Мъжът Рак е извънредно сензитивна и срамежлива натура и мъчно би се разделил със остарели другари, градове и работа, в които е обитавал - би се противопоставил на тази и други промени с всички сили.
Ако има и дребна опция безусловно нищичко да не се промени - той сигурно ще се възползва от това. Такъв метод се разгръща във всяка една сфера от живота му - от неговото жилище, до бизнес делата. Този мъж е извънредно подвластен от предишното и е кадърен да запомни милиони дребни елементи, за които другите са не запомнили от дълго време.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР