Едва ли някога сме се срещали с човек, за когото

...
Едва ли някога сме се срещали с човек, за когото
Коментари Харесай

Знаменитости с поразителна прилика помежду си

Едва ли в миналото сме се срещали с човек, за който бихме споделили, че наподобява като наш близнак, само че много звезди в действителност си наподобяват, съвсем като еднояйчни близнаци. Между някои приликата е даже толкоз поразителна, че и най-запалените им почитатели могат да ги объркат. Много известни персони дори са се срещали със също толкоз известните си " двойници ", като някои истории са очарователни, а други... напряко неловки.

Ето 10 образеца за популярни " двойници ".

Минка Кели и Лейтън Мийстър

Двете актриси са приятелки в действителния живот. За първи път се срещат през 2003 година, когато дружно снимат реклама.
 Снимка 623976
През 2011 година пък са поканени да се явят на прослушване за психологическия трилър The Roommate. Лейтън Мийстър се възползва от опцията и даже назовава кастинга " неправилен ", защото е уверена в приликата си с Минка Кели.

Даниел Радклиф и Илайджа Ууд

В изявление с Марк Марон артистът от " Хари Потър " споделя, че постоянно го бъркат с сътрудника му Илайджа Ууд, само че никак не му харесва да го питат дали играе занимания от " Властелинът на пръстените ". " Ако се приближиш и ми кажеш: " Ти ли си Илайджа Ууд? ", ще кажа: " Не " и няма да ти отговоря кой съм ", споделя Даниел Радклиф.
 Снимка 623977
Тогава журналистът го пита за какво хората ги бъркат, а Радклиф дава отговор, че с Илайджа Ууд очевидно си наподобяват, защото са нисички, със сини очи и кестенява коса. " И направихме фантастични филми, които излязоха едновременно ", добавя артистът от " Хари Потър ".

Принц Хари и Ед Шийрън

Интересен факт е, че когато множеството британци видят червенокос мъж, си мислят, че е Ед Шийрън. А даже не се и замислят, че може в действителност да е принц Хари.
 Снимка 623978
Дори Марго Роби един път ги обърква на едно празненство. " Когато го видях с очила, си споделих: " О, Боже мой, не знаех, че Ед Шийрън е на празненството! " ", споделя актрисата. Оказва се, че против нея е стоял самият принц.

Дейзи Ридли и Кийра Найтли

Освен приликата във външния тип, друго, което сплотява двете актриси, е, че са взели участие в " Междузвездни войни ". Дейзи Ридли обаче признава, че се раздразва, когато я съпоставят с Кийра Найтли.
 Снимка 623983
" Хората постоянно са казвали, че наподобявам на Кийра Найтли. Защо би трябвало да бъда като някой различен? Всъщност е в действителност разочароващо ", споделя актрисата в изявление.

Крис Прат и Крис Евънс

И двамата артисти се споделят Крис и са част от кинематографичната галактика на Marvel. И си наподобяват безумно доста.
 Снимка 623984
Дори толкоз, че и на почитателите постоянно им се случва да ги бъркат, колкото и деликатно да са гледали филмите им.

Британи Мърфи и Лили Райнхарт

Едва ли някой може да отхвърли физическите прилики на двете актриси - руса коса, лице със сърцевидна форма.
 Снимка 623985
Феновете не просто ги съпоставят, само че и измислят какви ли не тайни теории, най-шокиращата от които е, че Лили Райнхарт е преродената Британи Мърфи. Последната умря през 2009 година

Дакота Фанинг и Аманда Сейфрид

Още една двойка актриси русокоски. За разлика от Британи Мърфи и Лили Райнхарт обаче, Дакота Фанинг и Аманда Сейфрид са със сини очи и много светла кожа.
 Снимка 623987
Дакота Фанинг не крие, че най-често я бъркат точно с Аманда Сейфрид и тя ѝ е като по-голяма сестра, разбираме от Marie Claire.

Лиъм Нийсън и Ралф Файнс

Двамата са другари от години и са снимали много филми дружно, измежду които е и " Списъкът на Шиндлер ". Когато ги бъркат обаче, подхождат с възприятие за комизъм.
 Снимка 623988
В изявление Лиъм Нийсън споделя, че около объркванията му с Ралф Файнс си печели нови почитатели. " Дори получих комплимент за спечелването на премия " Тони " за " Хамлет ", а пък той получи комплимент за филмите " Твърде персонално ".

Виктория Джъстис и Нина Добрев

Години наред почитателите не стопират да се впечатляват от поразителната аналогия сред двете актриси.
 Снимка 623989
А когато те най-сетне се срещат на събитие през 2015 година, най-вероятно доста от хората към тях са се почувствали като в " Матрицата ".

Зак Ефрон и Кевин Зегърс

И двамата артисти имат искрящо сини очи и челюсти с доста присъща форма и е разбираемо за какво ги считат за двойници.
 Снимка 623982
Кевин Зегърс е изцяло склонен с почитателите, че сред него и Зак Ефрон има поразителна аналогия. Канадецът даже се майтапи, че е време да опитва сюжета за сиамските близнаци, върху който са работили двамата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР