Едва ли можем да играем по-добре от това, което показахме

...
Едва ли можем да играем по-добре от това, което показахме
Коментари Харесай

Клоп: Не знам дали можем да играем по-добре

Едва ли можем да играем по-добре от това, което показахме на „ Камп Ноу ”, сподели мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след загубата на неговия тим с 0:3 в първия полуфинален мач от Барселона. В огромен интервал от мача, изключително през втората част, „ алените ” диктуваха събитията на терена с непрестанната си преса и принудиха първенеца на Испания да се брани вкъщи съвсем цяло полувреме. Въпреки това, голове във вратата на Марк-Андре тер Стеген не паднаха и британският отбор ще има съвсем невъзможна задача във реванша след седмица.

„ Футболът се играе на голове – те вкараха три, а ние нито един. Представянето ни беше доста положително, супер даже. Когато играеш против Барселона обаче, няколко момента могат да се окажат решаващи и по този начин и стана. Доволен съм от цялостната игра, само че не и от резултата. Във футбола не получаваш оценки за добра игра, а сложни резултати. Не знам дали можем да играем по-добре от това ”, призна безпомощния Клоп след срещата.

Германецът също по този начин се прехласна по втория гол в мача на Лео Меси, който фиксира крайното 3:0. Това беше попадение №600 за Бълхата с екипа на Барса от единствено 683 дуела. „ Първите два гола бяха хубави, само че третият гол дело на Меси. Боже мой…топката беше неспасяема ”, съобщи искрено треньорът на Ливърпул. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР