Едва ли лятото на 2023 г. би могло да се

...
Едва ли лятото на 2023 г. би могло да се
Коментари Харесай

Никол Шерцингер е страшно секси и в бяло

Едва ли лятото на 2023 година би могло да се развие по-добре за Никол Шерцингер. Преди седмици тя получи предложение за брак от дългогодишния си другар Том Евънс, освен това в родния й Хавай. А по-късно двамата отпътуваха на отмора в Гърция.
 Никол Шерцингер и Том Евънс оповестиха годежа си
Голямата вест на Никол и Том

Време беше

И очевидно ще останат там по-дълго, тъй като 44-годишната певицата от Pussycat Dolls не стопира да разгласява фотоси от островната си почивка. А последните сякаш загатват и за нещо друго.

На тях виждаме в прилепнали пола и бюстие в бяло в композиция с бяла шапка. Както и симпатична овчарка, театралничила с нея на фотосите. Дали бъдещата младоженка просто репетира за сватбата си...

В последните месеци тя постоянно се снима в тоалети в бяло и няма по какъв начин да не признаем, че наподобява великолепно в този цвят. Кога обаче ще научим повече детайлности за бъдещата женитба на Никол и, както и за булчинската рокля към момента не е ясно.

Никол Шерцингер и Том се срещнаха през 2019 година в риалити шоуто X Factor: Celebrity, където тя беше в журито, а той - измежду участниците. От януари 2020 година двамата са двойка, а два дни преди Никол да навърши 45 - на 27 юни, Евънс и предложи брак, напомнят Hello.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР