Едва ли има смисъл да коментирам повече конституционните промени в

...
Едва ли има смисъл да коментирам повече конституционните промени в
Коментари Харесай

Радев се обяви за избори 2 в 1 и заяви: Няма да участвам под никаква форма в съставянето на служебния кабинет

Едва ли има смисъл да разясня повече конституционните промени в частта им за служебното държавно управление. В тяхната неплатежоспособност се убедиха и партиите, които направиха тези промени. 

Това съобщи президентът, който през днешния ден разпореди на ръководителя на Сметната палата Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в да сформира длъжностен кабинет.

" Вече заявих, че ще направя всичко допустимо страната ни да не изпадне в конституционна рецесия. Благодаря на всички евентуални претенденти за длъжностен министър председател, които се отзоваха незабавно на диалози. Разбирам техните претекстове да откажат този толкоз виновен пост. Най-вече благодаря на господин Главчев, който единствен одобри да стане длъжностен министър председател. Г-н Главчев, разпореждам ви да съставите служеен кабинет. Надявам се да извършите този мандат в границите на идващите седем дни, с цел да може да проведем избори 2 в 1 ", разгласи президентът.

" Конституционните промени бяха направени само, с цел да стеснят пълномощията на президентството. Категорично декларирам, че няма да уаствам под никаква форма в съставянето на служебния кабинет. Тази задача ще е напълно ваша, господин Главчев. От вас въпреки всичко ще чакам един политически самостоятелен кабинет ", добави. 

Очаквайте детайлности! 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР