Едва ли има по-категоричен любимец на зрителите на Игри на

...
Едва ли има по-категоричен любимец на зрителите на Игри на
Коментари Харесай

Гого от "Игри на волята" за скъпите неща в живота, щастието и за какво истински съжалява

Едва ли има по-категоричен любим на феновете на " Игри на волята " от Гого. Нинджата на Супергероите е всичко, което на процедура се изисква за такава игра - той е издръжлив, стимулиран, мощен, интелигентен, бърз и не се поддава нито на провокации, нито на кавги. 

Това обаче, става известно, не е въобще тактика. Просто Гого си е подобен и в същинския живот. Това стана ясно от отговорите на въпроси, които почитателите му в Instagram му зададоха някои много метафизичен въпроси.

Виж още: Перфектна стопанка, майка, брачна половинка: Евгения Джаферович чисти имиджа с ефектни фотоси онлайн 

От отговорите им обаче стана ясно, че за Гого най-важното нещо на този свят е да има положителни другари - хора, които да цени и почита. За него материалните неща не са от голяма важност. А в този живот би съжаляавал само, в случай че пропусне опция да направи нещо, за което постоянно е мечтал. Какво е това нещо обаче, не показа. 

За Гого концепцията пък за щастливия живот наподобява много друга. Риалити звездата показа, че неговата цел е да живее в сегашния миг. Именно това му носило благополучие. По думите на първенеца мислите за бъдещето и предишното носят прочувствен заряд и имат способността да въздействат на събитията. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР