Едва ли има по-адекватен коментатор от Илиан Василев на снощния

...
Едва ли има по-адекватен коментатор от Илиан Василев на снощния
Коментари Харесай

Екс посланик в Русия попиля Радев заради гафа с Митрофанова, която плю на Съединението

Едва ли има по-адекватен коментатор от Илиан Василев на снощния гаф на президентството, когато съветската посланичка у нас се озова току зад тила на Румен Радев и даже не коленичи или клекна, с цел да отдаде респект в Деня на Съединението. Василев е някогашен наш дипломат в Москва и като подобен е чудесно осведомен с протокола на такива събития, както и с привичките на руснаците. 

Ето го мнението на Илиан Василев:

Тъй като от президенството незабавно ще се опитат да се разграничат от гафа нощес със стърчащата над Съединението Митрофанова, като се оправдаят с протокола на община Пловдив да уточня.

Протоколът на президента съгласува с протокола на община Пловдив сходни мероприятия. Оправданието на общината в Пловдив че поканили всички посланици, пък единствено Митрофанова е пристигнала и за детска градина не става. Да не приказваме че подреждането на посланиците е работа отново на протокола на президента, който преднамерено е сложил Митрофанова до него, да могат да си говорярт. Гостите имат инструкциите за програмата - тирада на кмета, тирада на президент, тирада и така нататък Минута безмълвие. Това, че стърчи значи, че се колебае дали да си причисли към минутата респект към паметта.

И кой да изясни, че името на Захари Стоянов, отровения по разпореждане на Кремъл, български общественик е изпуснато.

Изобщо огромен гаф сътвориха кмета на ГЕРБ и президента разбиращ се с ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР