Едва ли има някой от поколението израснало през 90-те, който

...
Едва ли има някой от поколението израснало през 90-те, който
Коментари Харесай

Мода от 90-те възродиха във Варна и Белослав

Едва ли има някой от поколението израснало през 90-те, който да не знае или даже персонално да се е занимавал със събирането на миришещи листчета .

„ Бях най-малката в компанията, моята най-хубава другарка, постоянно ми даваше листчета, безцветни и такива, каквито не и харесват. Аз с удоволствие всичко прибирах “, споделя Мая.
„ Много е мъчно да търсиш нещо, което не е било в произвеждане повече от 20 години. Много малко хора пазят тези сбирки “, споделя дамата.
„ Всяка една серия обичам извънредно доста, на всяка една серия, с която съм се захващала съм посвещавала доста време, с цел да я събера, не се отказвах, срещах се с най-различни хора, пишела съм си с по 9 индивида едновременно, с цел да разменяме или уговаряме покупки. Това занимание е част от живота ми, подарява ми с изключение на обич,мириса на едно същинско детство, което нашите деца за голямо страдание няма да имат. Имала съм компликации, несъмнено, не всичко ми се е получавало съгласно проектите, които върша, само че това никога не ме е отказвало, обичам провокациите, в случай че не се получи нещо от първия, 100 % ще се получи от втория или третия път. Човек би трябвало да си има религия и да не се отхвърля от нещата, които го вършат благополучен . Всичко се случва съгласно нашите настройки “, споделя Мая.
Казва, че всичките над 5 хиляди листчета в сбирката ѝ са истински, тъй като сега се препечатват остарели картинки.

„ Гордея се със сбирката си от " SeGa “, те още по мъчно се намират. Имам " Супер мини ", " Супер тийн ", всички тези серии са от 90-те. Започнах да обменям с девойки от Полша и Испания, техните серии са също неповторими. Имам много солидна полска сбирка на Дисни. Испанските са най-вече безцветни, също толкоз хубави и забавни. Момичетата от тези две страни интензивно колекционират и към този момент имат част и от нашите листчета, впечатлени са от направата и макар годините на листчета наподобяват прелестно, единствено че без мирис “, споделя още младата дама.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР