Едва ли има някой, който да не се интересува живо

...
Едва ли има някой, който да не се интересува живо
Коментари Харесай

Наум Шопов, коронавирусът, извънредното положение и какво мисли актьорът за него

Едва ли има някой, който да не се интересува живо от случаите на инфектирани с COVID-19 по света и у нас. За страдание, те се множат.

У нас ситуацията е изключително, и това го знае към този момент всяко хлапе. (Друг е въпросът какъв брой изключително се отнасят към него, несъмнено.) Призивът е всички да си стоим по домовете и в случай че длъжността ни го разрешава, да работим оттова.

Като квалифициран доктор, Наум Шопов към този момент взе отношение по въпроса с ковид и суматохата, която обхвана множеството хора.

Сега Шопов още веднъж се включва с видео, в което приказва за ограниченията, взети от държавното управление. Според него ограничението на правата ни и затварянето на множеството магазини е за да се оправим със обстановката.

Наум Шопов споделя, че по този метод не се цели да се ограничи броя на инфектираните, а скоростта, с която се разболява популацията. Така се дава късмет на здравната система да се оправи със обстановката.

Във видеото Наум Шопов коментира какво е пандемия и за какво не е нещо извънредно, както и по други въпроси по отношение на ковид. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР