Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си сред

...
Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си сред
Коментари Харесай

Дипломираха се първите студенти по киберсигурност в УниБИТ


„ Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си измежду първите ”, сподели министър Георги Тодоров при връчване на дипломите (снимка: Министерство на електронното управление)

Министърът на електронното ръководство Георги Тодоров връчи дипломите на първия випуск от компетентност „ Киберсигурност и цифрова криминалистика от Университета по библиотекознание и осведомителни технологии.
още по темата
„ Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си измежду първите! Сега вие имате неповторимия късмет да поставите стандарти. Да останете от „ бялата страна ”, сподели Георги Тодоров.

Министърът пожела на випускниците да изградят такива нравственос и морал, с които да се гордеят освен техните преподаватели, само че и бъдещите студенти, които идват след тях.

Бързите темпове, с които се развива киберсигурността и киберзащитата у нас, изискват образование на експерти в сферата, акцентира Георги Тодоров.

Той изрази вяра, че имената на днешните дипломанти ще се наредят измежду най-хубавите киберспециалисти и специалисти на България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР