Едва ли има нещо, което не сме разбрали за Рафаел

...
Едва ли има нещо, което не сме разбрали за Рафаел
Коментари Харесай

Едно различно интервю: Надал говори за първата си любов и кога иска да има деца

Едва ли има нещо, което не сме разбрали за Рафаел Надал в тенис проект през към този момент близо 2 десетилетия продължаващата му кариера, само че испанецът несъмнено не е измежду спортистите, които обичат да приказват за персоналния си живот и рядко е отворен по тази тематика. Все отново малко на брой публицисти са имали щастието Матадора да бъде по-открит пред тях и неотдавна излязоха фрагменти от гостуването на Рафа в австралийското " The Today Show ", където 21-кратният първенец от Шлема приказва за всичко друго, само че не и спорт, а ето и част от диалога:

За сватбата си с Мария Франсиска Перейро:

- Този ден е напълно за булката. На безусловно в никакъв случай не му пука за младоженеца. Все отново мисля, че и аз изглеждах добре.

За суеверията си:

Всъщност не съм толкоз религиозен отвън корта. Вероятно хората ме гледат по малкия екран, мислейки си, че съм изцяло вманиачен човек и отвън корта. Това са просто ритуали, които ме карат да се концентрирам по-добре.

За обичаната си храна:

- Бих споделил морските блага.

За видеоклипа с Шакира:

- Не скърбя за него. Беше превъзходен опит, който споделих с превъзходен актьор.

За първата звезда, към която е изпитал привличане:

Първият ми диск беше на Бритни Спиърс. Това беше към момента в детските ми години и си припомням, че в действителност бях влюбен в нея.

За това по кое време и дали желае да има деца:

- Имам проект в главата си. Представям си по какъв начин спирам да играя тенис, вземам си една година отмора и след това стартирам да работя по основаването на по-голямо семейство.

Rafa’s interview on The Today Show 1/3
— Carina (@candygeez)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР