Едва ли има жив човек на тази Земя, който да

...
Едва ли има жив човек на тази Земя, който да
Коментари Харесай

Тежка, но успешна! Какво не хареса на Мирела от "Игри на волята" през 2022 г.?

Едва ли има жив човек на тази Земя, който да не си е направил някакъв тип равносметка за отиващата си година. Дори и да не го признава!

Мирела от " Игри на волята " най-малко си призна, а равносметката ѝ беше много положителна. Направи я с видеото по-долу:

Виж още: Златка споделя: С Карен ги срещнали принудително, ето по какъв начин ще кръстят бебето

Реалити звездата назовава 2022 година " годината на сбъднатите фантазии " и твърди, че не е била по-щастлива до момента. А видеото на Мирела стана мотив в мненията да ѝ напишат, че е образец по какъв начин би трябвало да се живее. 

Иначе във видеото е цялостно с моменти от тренировки, пътувания, рискови прекарвания, морски такива и доста, доста другари.

Какво обаче не хареса на Мирела? Ами... фактът, че постоянно закъснява! За това се оплака на стори, като акцентира, че постоянно излиза много по-рано за ангажименти, само че закъснението ѝ постоянно е реалност - без значение дали в родната Варна или в София, където живее към този момент. 

Виж още: Луксът ги влече: Вижте едни от най-яките къщи на БГ звездите от 2022 година

Трябва да признаем, че в профил годината на Мирела също изглеждаше ужасно - тя стана все по-разпознаваема в работата си, а присъединяване ѝ в " Игри на волята " даде голям подтик на инфлуенсърската ѝ работа. Ангажиментите ѝ се множаха до толкоз, че тя даже се оплака, че не ѝ стига времето. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР