Едва ли има жена, която предварително планира да се превърне

...
Едва ли има жена, която предварително планира да се превърне
Коментари Харесай

Кармата на любовницата: Какво те чака, ако отнемеш мъж от семейството му

Едва ли има жена, която авансово възнамерява да се трансформира в нечия държанка. Всички имаме най-малко една позната, която я е сполетяло нещастието да има погрешен брачен партньор и сме изцяло наясно с болката и страданието, които предизвиква това.

И въпреки всичко разноликият живот от време на време ни принуждава да влезем в рискови коловози. Случва се. И даже да не си меркантилна, даже и да имаш стоманен морал, не си застрахована от това - да се влюбиш безумно в женен мъж! И в този момент какво?
Възможно ли е да създадете щастлива връзка и семейство, построена върху непозната тъга и злощастие?
И при все, че отговорът е напълно явен, има доста дами, които таят илюзии по отношение на обстоятелството, че могат да намерят личното си благополучие, разрушавайки фамилията на други хора.

Да, има случаи, когато бракът е в полуразпад. Когато раздялата е неизбежна и изцяло закономерна, разследване от неразбирателството и невъзможността на двама души да продължат да бъдат дружно. Но никой не може да знае какво ще се случи. Може би с течение на времето те ще осъзнаят, че в действителност имат потребност един от различен и могат да намерят пътя към фамилното благоденствие.

Но, в случай че се намеси друга жена, тогава е евентуален друг поврат. Мъжът към този момент има база за съпоставяне и тя не работи в интерес на брачната половинка. Защото, знаем, тревата в отсрещния двор е по-зелена, а непознатата кокошка ни се вижда като угоена гъска. Такова е човешкото око. Лакомо и ненаситно... Винаги ни се коства, че можем да намерим нещо по-добро. И тъкмо това е повода доста бракове да бъдат разрушени. А откакто измине задоволително време, обръщайки се обратно, виждаме, че сме станали заложници на личните си илюзии. Че тревата в отсрещния двор освен не е по-зелена, ами даже е суха и цялостна с бурени. Но към този момент е прекомерно късно. Станалото – станало.
Може ли да откри любовницата на женен мъж благополучие?
Езотериците и психолозите дават отговор на този въпрос по разнообразни способи, само че изводите, до които стигат, са едни и същи. Едно от главните правила на живота, което не би трябвало в никакъв случай да забравяме е, че в случай че човек се пробва да реализира персонално благополучие, комфорт, всевъзможни други облаги, само че в това време предизвиква страдалчество на различен, той сигурно ще бъде осъден за това от Съдбата.

И този закон на Вселената се отнася освен до взаимоотношенията, той важи за всички сфери от живота.

Ето за какво, жена, която унищожава фамилията на някой различен, ще страда. Рано или късно. И защото Вселената има възприятие за комизъм, това страдалчество нормално идва от същия мъж, който тя в миналото е лишила от друга жена. Въодушевлението и пристрастеността отминават бързо. А те са последвани от наказване.

Разрушаването на взаимоотношенията на други хора е тежко закононарушение, което по никакъв метод не може да се трансформира при започване на щастливо и хармонично семейство. Ето за какво в една голяма част от случаите, любовницата няма да бъде щастлива, в случай че води мъжа от фамилията.

Страданието може да пристигна от всякъде - от деца или да е обвързвано със здравето, кариерата и по този начин нататък. Съдбата разполага с изобилен инструментариум, посредством който ни влияе. Затова е по-добре да сме благоразумни и да не правим грозни каузи.
Виновен ли е мъжът и какво го чака него самия в тази обстановка?
Къде е ролята на мъжа в тази обстановка? Илюзия е да приемем, че той няма виновност. Той също е отговорен – отговорен е, че е изоставил жена си и фамилията. За това той също няма да избегне наказването си.

Един същински мъж в никакъв случай не би се затичал като кученце след дамата, която го подкани. Подобна постъпка демонстрира само неговата уязвимост. Това значи, че той попаднал под мимолетното въздействие на възприятията и мозъкът му е изключил. А когато възприятията на един мъж засенчват мозъка му, тогава той стартира да прави неописуеми нелепости и да унищожава бъдещето си.

И няма опрощение за това. Като същински мъж той е задължен да резервира достойнството и достолепието си. Сам е избрал брачната половинка си, което значи, че е поел отговорност за нея.
Какво да прави любовницата, лишила брачна половинка от фамилията му, която се разкайва за това?
Според езотериците, в случай че една жена внезапно осъзнае, че е направила огромна неточност, разрушавайки връзката на други хора, тогава тя би трябвало да се опита да предприеме следните стъпки:
Искрено да се покае за делата си, да изиска амнистия от мъжа, жена му и децата му. Да се опитата да го убеди да се върне при жена си и да резервира фамилията си. Да приключи връзката си с този мъж и да не контактува с него под никакъв претекст. Да стартира да работи върху себе си и да се отвори за индивида, за който в действителност е предопределена и с който ще бъде същински щастлива.
Защото да рушиш е неверно и неприлично за всяка мъдра и рационална жена. Ние сме основани да съзидаваме…

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР