Едва ли има жена, която когато е била малко момиченце

...
Едва ли има жена, която когато е била малко момиченце
Коментари Харесай

Стотици хора си изпатиха жестоко заради полудялата Сандра, която си организира пет сватби, смени 13 рокли и пръсна 70 бона

Едва ли има жена, която когато е била малко момиченце да не си е представяла идеалния й брачен ден. Безспорно всяка дама си мечтае сватбата й да е съвършена, всичко да е като от приказките, а тя и бъдещият й мъж да бъдат неземно красиви. Разбира се тържеството и заниманието на гостите също са от голяма важност.

Е, оказа се, че не тъкмо такава е историята на нигерийката Сандра Игуе, която се самопровъзгласи за „ най-откачената младоженка ”, написа jenata.blitz.bg.



Приятелят й и предложил брак, а тя му сложила изискването, че това ще се случи, в случай че имат пет сватбени тържества. Така и станало – Сандра сменила 13 рокли, а половинката й олекнал с цели 70 000 паунда.



Първото им сватбено празненство, а и най-голямото, било в бащиното й село в Нигерия Лагос. За да участват гостите й там е трябвало всички те да платят от личния си джоб по близо 2 500 паунда.





„ Казах им – изтеглете заеми, в случай че нямате парите. Вие би трябвало да сте там другояче не ме почитате. Ще би трябвало да си платите билетите за самолета, както и нощувките си в хотела, където ще честваме. Разбира се те пристигнаха, тъй като другояче щяха да си изпатят грубо. Изобщо не ме вълнува дали е можело да си ги разрешат или не. Това е моят ден. Те са длъжни да ме уважат и да честват с мен ”, отсича Сандра. 

Но освен приятелите й са теглили заем. В съществени заеми е и потопен и младоженецът й, който самичък изтеглил заем, с цел да угоди на жена си.

Сандра сменила цели 13 рокли по време на тържествата. Задължила и 13-те й шаферки да бъдат с избрани рокли, както и на висок ток от самото начало.



„ Тя закъсня с 4 часа за едно от тържествата. А аз бях с токове. Никога в живота си не бях обувала високи обувки, а в този момент прекарах часове на тях – краката ми се подуха, започнаха да оттичат и да почервеняват, само че тя сподели, че това не я интересува и аз би трябвало да наподобявам по този начин както тя желае, тъй като това е нейният ден ”, споделя през сълзи сестрата на Сандра, която била една от шаферките й.

Останалите три тържества също били в Нигерия, само че в други градове. Последното й сватбено празненство пък било в безценен хотел в Лондон.



„ Беше кошмарно. Не единствено, че теглихме луди пари, с цел да идем на сватбата й, само че и най-после ни изгони от дансинга и от общите фотоси ”, споделят множеството от гостите й.

„ Нормално е да ги изгоня от дансинга. Исках в центъра на всичко да съм аз, е, и брачна половинка ми де. А за фотосите и това си има пояснение – бях им споделила, че всички би трябвало да са облечени в синьо и сребристо, а тези, които не се бяха съобразили с цветовете загрозяваха всичко. Затова не им дадох да се снимат с нас ”, отсича булката.



Тя споделя и че е имала съществени разправии с фотографа и оператора, които трябвали да създадат фотосесията й.



„ Бях гневна. Приливът на морето беше доста мощен. Не желаех по този начин. а те имаха наглостта да ми кажат, че аз съм отговорна, тъй като съм закъсняла с цели пет часа за фотосите. Ми закъснях, тъй като трябваше да имам хубава прическа и грим. Какво желаят? Изгоних ги. И въпреки всичко имах идеалната женитба ”, споделя най-после Сандра, която не без причина е оповестена за най-лудата младоженка. /  jenata.blitz.bg



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР