Едва ли има жена, която да не иска да се

...
Едва ли има жена, която да не иска да се
Коментари Харесай

6 страхотни продукта, които ще ви дарят с вечна младост

Едва ли има жена, която да не желае да се радва на безконечна младост. Имаме две вести за вас - една неприятна и една добра. Лошата е, че времето не може да бъде спряно. Хубавата обаче е, че можете да забавите въздействието му върху организма си.

Със сигурност познавате хора, над които времето като че ли няма власт. Когато са на 40 години, наподобяват като на 20, а стигайки 60-те, можете да ги сбъркате с 30-годишни.

Топ диетолог разкри тайните на италианките за безконечна младост

Възрастта им може да се дефинира единствено по годините на техните деца и внуци, финансовия им триумф, житейски опит или просто в случай че знаете точната им дата на раждане.

В същото време знаете сигурно, че не са си инжектирали ботокс и други химикали, не са прибягвали до услугите на пластични хирурзи и даже не вървят непрекъснато в салоните за хубост.

9 тибетски извършения за безконечна младост

Как съумяват да запазят младостта си ли? Тайната им се крие в метода на хранене! Можете да забавите въздействието на времето, стига да се храните по верния метод.

С помощта на кои шест най-обикновени продукта ще забавите доста пагубното въздействие на времето върху организма си, четете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР