Едва ли има дете, което не харесва анимационното филмче Маша

...
Едва ли има дете, което не харесва анимационното филмче Маша
Коментари Харесай

Пет страхотни подаръка за малки фенове на "Маша и Мечока"

Едва ли има дете, което не харесва анимационното филмче " Маша и Мечока ". Маша е толкоз щура и занимателна, Мечока - добър и благ, вълците са толкоз смешни и глупави, и всичко това е съпроводено от занимателните обстановки и красивата анимация.

Ако е време да мислите за подарък за дете, което в действителност харесва " Маша и Мечока ", ви предлагаме пет в действителност неповторими тематични подаръка, които биха зарадвали всеки дребен почитател на филмчето. Това не са просто тениски или чанти с ликовете на героите. Това са благоприятни условия детето да потъне до дъно в горския свят, да съпреживява и даже да доизмисля историите на момиченцето и най-хубавите му другари.
Детска палатка " Маша и Мечока "
Можете да разпънете детската палатка в детската стая, на верандата или на двора. Ще осигурите на детето по едно и също време две неща. От една страна, това ще е негово персонално пространство, което да подрежда и да населява независимо, където да си играе и да се забавлява на воля, сякаш прикрито от погледите на огромните. От друга страна, за него това може да е същинската къща на Мечока, където то на драго сърце би живяло.
Къщата на Мечока
Ако концепция за палатка не ви подхожда, предлагаме ви и различен вид - същински макет на къщата на Мечока, с мебели и украшения, които изцяло копират декора от филмчето. Стаите са отворени, мебелите могат да се пренареждат, а комплектът съдържа и реалистични фигурки на. С тях детето може да се потопи напълно в този баснословен свят и да " заживее " с камината, самовара, хладилника, тв приемника и леглото на Мечока.
Реклама Линейката на вълците
Друг страховит макет за игра, който можете да поднесете на детето, е колата за спешна помощ на вълците, която, несъмнено, върви дружно със самите вълци и Маша. Вратите на колата за спешна помощ могат да се отварят, а в нея се намират всички значими движимости на вълците - инвалидната количка, носилката, чантата за спешна помощ и всичко останало, което детето добре познава от сериите на " Маша и Мечока ". Само си представете каква игра ще падне и какъв брой смешни обстановки може да измисли неограниченото детско въображение!
Комплект " Маша на учебно заведение "
Ако търсите подарък за предстоящ първолак, който обожава Маша, можете да му поднесете комплект " Маша на учебно заведение ". Той съдържа чин, черна дъска, раница и училищен принадлежности, както и кукла Маша с униформа - също както във филмчето. Детето може да разиграва още веднъж и още веднъж събитията от тази серия, както и да си играе на учебно заведение (за предпочитане - с възрастен). Така ще свикне по-лесно с концепцията за събитията, които му предстоят.
С Маша и Мечока учим
Специалните книжки за игра " С Маша и Мечока учим " могат да оказват помощ на детето да научи цифрите, събирането и изваждането и други потребни умения. Те съдържат радостни истории с Маша, които подтикват детето да се упражнява по математика и по този начин по занимателен метод да учи с обичаните си герои. Това е съвършен подарък за дете в предучилищна възраст или първи клас, който ще му помогне да напредва незабелязано по пътя на знанието.
Свързани публикации eMAG Marketplace дава нови благоприятни условия на от ден на ден локални бизнесмени 2 август 2022, 00:00 Винаги се приготвяме за бъдещето 4 август 2021, 10:09 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР