Едва ли има човек в България, който не е разбрал

...
Едва ли има човек в България, който не е разбрал
Коментари Харесай

Ето го новия на Андреа: Фолк дивата без да иска се издаде

Едва ли има човек в България, който не е схванал за драмата сред Андреа и Кубрат Пулев. Фолк дивата оповести всеки дребен подробност от техните взаимоотношения в интернет пространството, с цел да го злепостави оптимално доста. 

Виж още: Като втори баща: Новият на Джулката не стопира да глези сина ѝ

Съвсем неотдавна тя пусна бомбата, че боксьорът има извънбрачно дете на няколко месеца, само че той към момента не е коментирал нищо тематиката. 

Виж още: Новата на Виктор Стоянов посрещна нов член в фамилията: Ето на какво се радва травъл влогърката

През последните месеци Андреа не споделя доста за персоналния си живот, а единствено пуска провокативни фотоси една след друга, с които се пробва да грабне вниманието към себе си. През уикенда чалга фурията отдели малко време да отговори на въпроси от почитателите, а най-пикантното от всичко се сподели фактът, че русокоската има човек до себе си и е доста влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя пусна фотоси с големи букети от рози. Явно към този момент знаем от по кое време са тези изненади.

Виж още: Като в приказките: Анита на Рачков пусна фотоси от рождения ден, разцелува го пред всички

Преди броени часове певицата разгласява видео в стори от остров Крит, на което в отражението на очилата ѝ се вижда мъж, който първо се разхожда в хотелската ѝ стая, а по-късно стои на дивана до нея. Е, към този момент ни е ясно – в действителност има мъж до Андреа, само че за какъв брой ли време ще успее да го скрие?

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР