Едва ли има човек в България, който да не е

...
Едва ли има човек в България, който да не е
Коментари Харесай

Румънската сензация Inna с мили думи за България, какво каза за страната ни

Едва ли има човек в България, който да не е чувал или слушал най-малко веднъж ария на хитовата румънска звезда Inna. Тя се изстрелва се на върха на музикалните ранглисти още с първата си ария Hot. Парчето събира 45 милиона гледания и разрушава класациите в 16 страни, измежду които и България.

11 години по-късно тя е все по този начин сполучлива, предизвикателна и забавна за феновете си.

За живота на сцената, само че и оттатък нея, за компликациите и страховете около рецесията с ковид, румънската дива приказва в извънредно изявление за „ Събуди се ”.

Виж още:

„ Ние, артистите, в случай че не вършим концерти и не виждаме почитателите си, би трябвало да се опитаме да продължим да бъдем дейни. Бях в студиото през миналите месеци, направих няколко части. Две от тях излязоха в този момент – „ Not my baby ” и „ Sober ”. Радвам се, че съумях най-малко с това. Заснех видео клиповете с доста дребен екип, както изисква законът. Единият от тях е home edition – „ Sober ”. Сниман е тук, при мен вкъщи “ – споделя тя.

Признава, че вирусът се е отразил пагубно на персоналния и професионалния ѝ живот и споделя още:

„ Всички концерти, които бяхме възнамерявали до началото на рецесията, бяха анулирани. Трябваше да насрочим нови дати. Много ми е мъчно, че не мога да пътувам. Бях привикнала да извозвам всяка седмица от живота си на друго място по света и не ми харесва доста, че би трябвало да си заставам вкъщи “.

Знае пет езика, учила е политически науки, само че не е имала упоритост да се развива в тази посока.

Виж още:

„ Надявам се, че изборът ми е верен. Какво щеше да е и аз да съм политик в цялото това море от политици? Избрах музиката. Да, учила съм история и политически науки във Факултета в Констанца, покрай града, където съм родена. Родена съм в семейство, в което музиката е била извънредно значим детайл – всеки ден, всяка секунда, всяка минута. Преди 11 години пуснах първата си ария „ Hot “ и приключението стартира “ – изяснява звездата.

Певицата има съвсем три млн., почитатели в Instagram и един от тях е Карди Би, а за дует с нея или Лейди Гага не мисли към този миг.

„ Сред моите почитатели, които се пробвам да подкрепям и да впечатлявам всекидневно, е и Карди Би. Не знам по какъв начин сте разбрали. Аз в никакъв случай не виждам дали някой съответно ме следи. Научих от другари. Много ми се желае да си подпомагам с огромни, надарени, потвърдени актьори. Но за момента нямам проект нито с сътрудника ми Карди Би, нито с Лейди Гага. Вероятно в някой идващ миг от живота ми “, споделя певицата.

Виж още:

Харесва й да обикаля света, Барселона й е на сърце и акцентира: „ Харесва ми да пътувам в страни с аспект към морето, към водата. Родена съм на брега на морето. Обичам да заставам на плажа, да плавам. Харесвам и Коста Рика. Ще ви издам една загадка. Мисля, че не съм я казвала до момента. България беше първата страна, която посетих отвън Румъния. Бях до Вама Веке – една околност на границата с България, покрай град Варна. Там ходех със фамилията, разхождахме се, правехме съпоставяне сред Румъния и България “.

Inna желае да се върне в страната ни, тя споделя, че има „ специфичен сантимент “:

„ Да, имам специфичен сантимент, тъй като считам, че измежду съседите с вас сме най-близки и най-вече си приличаме. И доста ми се желае да се върна. Преди година бях на един фестивал в България и отношението към мен беше необикновено. Хората бяха специфични, бяха луксозни “.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР