Едва ли има човек, който вече не е наясно коя

...
Едва ли има човек, който вече не е наясно коя
Коментари Харесай

Много мило: Людмила от „Ергенът“ сподели семеен кадър с най-любимите си хора

Едва ли има човек, който към този момент не е наясно коя е Людмила. По време на излъчването на епизодите по малкия екран на предаването „ Ергенът “ феновете демонстрираха в обществените мрежи, че меко казано не харесват Людмила както поради странните ѝ изражения, по този начин и поради грубото ѝ поведение по отношение на Александра. Впоследствие се оказа, че Люси въобще не е толкоз неприятна и хейтът внезапно се обърна към рускинята Виктория Капитонова. 

Виж още: Много... необичайно?! Виктор Стоянов - на сантиментално в Париж, гаджето - зарязано в България

След риалити предаването тя остана близка другарка с Благовеста, Дениз и Виктория. Преди броени седмици красивите девойки заляха обществените мрежи с морски фрагменти от женския им уикенд. Сред приятелките ѝ от „ Ергенът “ остана и Карина. Двете несъмнено са сродни души.

Виж още: Най-сексапилната полицайка: Ето по какъв начин Йоана Петрова завладя обществените мрежи

Днес чаровната брюнетка показа в персоналния си профил в Instagram, че нейната прабаба чества своя 86-ти рожден ден. От пожеланията към нея разбрахме, че двете са в действителност доста близки. Малко по-късно Людмила показа фамилен кадър с обичаната си прабаба още от детските ѝ години. 

Изображение: https://www.facebook.com/lusi.kostadinovaa, https://www.instagram.com/lusmilka1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР