Едва ли има човек, който вече не е наясно, че

...
Едва ли има човек, който вече не е наясно, че
Коментари Харесай

Сладко и романтично: ето как и кога Меган и Хари са си казали Обичам те за първи път

Едва ли има човек, който към този момент не е наясно, че се задава нова биография за живота на принц Хари и Меган Маркъл. Името ѝ е Finding Freedom и дава обещание да споделя за всеки дребен подробност от връзката им, както и за аргументите и детайлностите към напускането им на кралското семейство.

В книгата можете да разберете и всички елементи към първата им среща, за която се твърди, че се е състояла в Soho House и е траяла цели 3 часа, а още тогава двамата са усетили химията между тях.

"В края на срещата, след близо 3 часа диалози, всеки е поел към дома си ", описват създателите на биографията. "Привличането сред тях било явно, само че не се стигнало до целувка за сбогом, нямало особени упования, просто намек за нещо зараждащо се и вяра да се видят още веднъж. "

Двамата излизат на вечеря още идната вечер, а вечерта по-късно Меган посещава Хари в Двореца Кенсингтън.

"Когато Хари е отворил входната врата на дома си, Меган е видяла един елементарен кулоар с окачени палта и обувки по пода. Тя има задоволително опит със срещите, с цел да разпознае по кое време един мъж се пробва да я впечатли и по кое време е просто себе си. А Хари несъмнено е от втория вид - постоянно себе си. Опитал се е да я впечатли само с детайлности към работата си, само че в нито един миг не е загатнал обстоятелството, че е принц и е част от кралската фамилия. "

Шест седмици по-късно, Меган и Хари отпътуват дружно за Ботсвана, където връзката им стартира на цялостни обороти, а любовта пламва същински сред тях. А малко по-късно, двамата си споделят и заветното "Обичам те ".

"Три месеца след началото на връзката им, двамата към този момент свободно си казвали, че се обичат. Хари е бил първият, изрекъл тези думи, само че Меган му отвърнала на мига. От този миг двамата почнали да разискват умерено и свободно своето общо бъдеще. "

За жал връзката сред Меган и Хари не бе призната добре от всички, а се оказва, че е имало и хора от близкия кръг на Хари, които не са одобрили избраницата му.

"В началото на връзката им, Хари срещна много недоумение и отрицателно мнение от страна на някои свои другари и той мигновено приключи връзка с тях. Едно беше да получава рецензии от медиите, с които бе във война от дълго време, само че още по-тежко бе, че не срещаше поддръжка и от някои от най-близките си хора ", твърди се в биографията.

Именно тези проблеми са довели и до желанието за отдръпване от кралските отговорности и привилегии от страна на Меган и Хари.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР