Едва ли има човек, който вече не е чувал за

...
Едва ли има човек, който вече не е чувал за
Коментари Харесай

"Луксозна сватба": Вижте как са изглеждали Пиленцата от Монако като младоженци

Едва ли има човек, който към този момент не е чувал за по този начин известните Пиленца от Монако – Боби и Нинчето. Двамата се изложиха в ефирен ефир по най-нелепия метод. Техният метод на живот е от чудноват по чудноват, само че те не стопират да претендират, че всекидневието им е толкоз първокласно, че всички техни почитатели могат единствено да им завидят. 

Виж още: Има и такива инфлуенсъри: Дениз Хайрула се пусна без грим, маникюр и загар от морето

В интернет пространството циркът към тях в никакъв случай не стопира. Двамата приказват всевъзможни неистини за себе си и за живота си на Френската ривиера, а неприятното е, че към момента се намират хора, които имат вяра на всичко това. 

Виж още: Фитнес батка с plus size мацка: Двойката, която скандализира TikTok!

Преди към месец Пиленцата бяха стигнали до разлъка, за която Нина изрично отхвърляше да признае, до момента в който беше в България. Явно по-късно двамата са изгладили връзките между тях, защото към момента не престават да водят дружно своя „ първокласен метод на живот “ в Кан, Монако и Сен Тропе.

Виж още: Ново возило в гаража: Балан и Надежда се похвалиха с първата си фамилна кола

В персоналния си профил Нинчето пусна кадър от сватбата им, на който и двамата наподобяват като естествени хора. Жалко, че към този момент знаем защо иде тирада. Сигурни сме, че и това значимо събитие е било супер първокласно и тузарско. Все отново това са Пиленцата от Монако.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР