Едва ли има човек, който не си спомня Тризначките от

...
Едва ли има човек, който не си спомня Тризначките от
Коментари Харесай

Помните ли тризначките от Big brother, изглеждат по-зле

Едва ли има човек, който не си спомня Тризначките от Благоевград, които изгряха в едно от паметните издания на " Биг Брадър ". 

Вяра, Надежда и Любов, които забавляваха цяла България с бисерите си, към днешна дата наподобяват много плашещо. Появиха се техни настоящи фотоси и ги попиляха, че са замязяли на бабички, написа " Блиц ". 

Триглавата змия от " Биг Брадър “, както са известни момите от Благоевград, отпътуваха за Лондон преди години. Там се изпокараха със сестра си Любов, която си откри мъж и работи. Докато Надка и Вяра се устоят просейки и са безработни.

Те живеят по хостели и църкви, като не стопират да плетат интриги. При една от тях те клепнаха хазяина си, че ги насилил.

Оказа се, че те му скроили номер, с цел да не платят няколко наема, които му дължали. Съседи доверяват, че двете сестри изнудвали по този начин хора, които им давали стаи чартърен и си лягали с мъже за пари. Освен това крадели разнообразни движимости, като по този метод се издържали.

Върхът на нелепостта им стигнала до такава степен, че твърдели, че са осиновени и че били от разнообразни майки, с цел да получат състрадание.

" Тези моми наподобяват в действителност страховито. Някога можеха и да ловят окото, само че в този момент са замязяли на бабички. Като бостански плашила са и надали някой към този момент ще им обърне внимание “, разясняват ги в нета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР