Едва ли има човек, който не е разбрал за драмата

...
Едва ли има човек, който не е разбрал за драмата
Коментари Харесай

Златка Райкова пак нареди Благой: Няма прошка за него след изневярата

Едва ли има човек, който не е схванал за драмата сред Златка Райкова и Благой Георгиев. Родните звезди станаха на всички места засмях с метода, по който се разделиха. В момента и двамата имат нови половинки в живота си, а даже преди броени дни стана ясно, че Благо ще се дами и чака петото си дете.

Виж още: Логичното се случи - Мартина Юрукова разгласи цената, дава обещание " твърди " страсти

Нито един от двамата не показа каква е повода за края на техните взаимоотношения, само че в персоналния си профил Златка загатна, че Георгиев ѝ е изневерил. Блондинката разреши на почитателите да я питат каквото ги интересува. На въпрос по какъв начин е приела изневярата му и това, че ще има пето бебе и женитба, Златка отговори, че това не е нищо ново и никой не се е изненадал от този факт. Тези думи приказват единствено едно – това е самата истина.

Виж още: Мистерия и разкош: Алекс Богданска изясни за тези 1001 рози в Гърция!

Плеймейтката показа също, че не желае да си прави реклама с раздялата на едно семейство и че се оправя ужасно и сама с развъждането на дребния Благой, който за нея е най-прекрасното нещо на света. „ Някои хора и 10 деца да създадат, отново няма да знаят какво е “, добави русата Златка. 

Виж още: Gen Z трендовете, които милениалите не схващат! TikTok танците и още

Двамата непрекъснато се конкурират кой ще отиде на по-хубава дестинация и кой повече ще се изфука с новото си гадже, тъй че е допустимо напълно скоро и Златка да забременее. Самата тя сподели, че е подготвена към този момент за още едно дете. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР